ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία -Εκτός ξανά ο Γαλανόπουλος (pic)

Η ΑΕΚ αγωνίζεται αύριο στο ΟΑΚΑ με την Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super League και θέλει να αντιδράσει μετά το σοκ με τον ΟΦΗ
Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία -Εκτός ξανά ο Γαλανόπουλος (pic)

Η ΑΕΚ αγωνίζεται αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο (20:30) με την Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super League και θέλει να… αντιδράσει μετά το σοκ με τον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο προπονητικό  Σπάτα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της Ενωσης για το αυριανό ματς.

Από αυτή απουσιάζει ξανά ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά και ο Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος δεν είναι ακόμα σε κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας.

Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία -Εκτός ξανά ο Γαλανόπουλος (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...