MEDIA

Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο πρωταγωνιστής του Sex and the City

Ο ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον, που μεταξύ άλλων ρόλων, έπαιζε τον Στάνφορντ Μπλατς, τον κολλητό της Κάρι Μπράντσο, πέθανε σε ηλικία 57 ετών.
Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε σε ηλικία  57 ετών ο πρωταγωνιστής του Sex and the City

Ο γνωστός ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών και βύθισε σε θλίψη τον κόσμο του χόλιγουντ.

Ο Γουίλι Γκάρσον μεταξύ άλλων, έπαιζε τον ρόλο του Στάνφορντ Μπλατς του ομοφυλόφιλου «κολλητού» φίλου της Κάρι Μπράντσο, στο «Sex and the City».

Την δυσάρεστη είδηση, έκανε γνωστή, ο 19χρονος γιος του Νέιθαν, με μία ανάρτηση του στα Social media. Σ’ αυτήν ανέβασε μία φωτογραφία του πατέρα του, μπροστά στην Θάλασσα.

Ενώ έγραψε: «Σ ‘αγαπώ πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη και χαίρομαι που μοιράστηκες όλες μου τις περιπέτειες μαζί μου και μπόρεσες να καταφέρεις τόσα πολλά.

Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπώ για πάντα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια δική σου περιπέτεια. Σε αγαπάω περισσότερο απ’ ότι θα μάθεις ποτέ και χαίρομαι που πλέον βρήκες τη γαλήνη. Θα είσαι πάντα μαζί μου. Ήσουν πάντα το πιο σκληρό και αστείο και έξυπνο άτομο που έχω γνωρίσει»

Mπορείτε να δείτε παρακάτω την δημοσίευση του στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nathen Garson (@nathen_garson)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο πρωταγωνιστής του Sex and the City», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα