ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ

Ο Άρης αποκτά ισχυρό μέταλλο – Νίκες statement κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Άρης, αλλά αντέδρασε. Δύο σπουδαίες επιτυχίες που του δίνουν αέρα.
Ο Άρης αποκτά ισχυρό μέταλλο – Νίκες statement κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο

Απλό δεν ήταν να κερδίσει και τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο μέσα σε λίγες μέρες ο Άρης, αλλά το έκανε. Γεγονός που καταδεικνύει πως σαν ομάδα, αποκτά μέταλλο.

Κακά τα ψέματα. Ήθελε κι αυτό το ματς να νιώσει καλά. Τόσο ο ίδιος ο Άρης, όσο και ο τεχνικός του, Άκης Μάντζιος. Με την πλάτη στον τοίχοι ήταν οι Θεσσαλονικείς πριν από ένα 10μερο. Το -6 είχε θορυβήσει την ομάδα, ο μόλις ένας πόντος μετά από παιχνίδι με ΟΦΗ (μέσα) και Ιωνικό (έξω) ακόμα περισσότερο.

Μπροστά τους οι «κίτρινοι» είχαν μέσα σε λίγες μέρες ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εκτός έδρας αποστολή στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο. Δύσκολα ματς εξορισμού. «Βουνό» όταν παίζεις υπό πίεση, με «μουρμούρες» για τον προπονητή και την εικόνα της ομάδας, με πολλά ζητήματα και «πρέπει» πριν τη σέντρα.

Τι έγραψε το κοντέρ; Δύο νίκες. Εξαιρετικά σημαντικές, νίκες που βάζουν ξανά το τρένο στις ράγες του. Μπορεί βαθμολογικά αυτό να μη φαίνεται εξαιτίας του -6, αλλά αυτό δεν είναι ζήτημα αγωνιστικό, δεν είναι θέμα παικτών και προπονητή, είναι θέμα διοίκησης να το λύσει. Αν οριστικοποιηθεί η ποινή, η προσπάθεια να καλυφθεί θα μεταφερθεί στο χορτάρι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα 16 της e-sportime με ένα κλικ εδώ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή δώστε τώρα το e-mail σας για να έχετε κάθε μέρα την e-Sportime δωρεάν.

Τα γκολ με τα οποία κέρδισε ο Άρης τοπν Ατρόμητο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης αποκτά ισχυρό μέταλλο – Νίκες statement κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…