MEDIA

GNTM 4 – spoiler: Καυτά φιλιά πάθους – Ποιά θα είναι η πρώτη αποχώρηση

Στο GNTM 4 οι παίκτες μπαίνουν στο σπίτι. Εκεί έχουν θέμα την ανθρώπινη επαφή, Ενώ θα επιλέξουν και ποιον συμπαίκτη τους, επιθυμούν να σώσουν.
GNTM 4 – spoiler: Καυτά φιλιά πάθους – Ποιά θα είναι η πρώτη αποχώρηση

GNTM 4 – spoiler: Οι παίκτες κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με το σπίτι και πριν να προσαρμοστούν έχουν να ασχοληθούν με το νέο τους θέμα.

GNTM 4 – spoiler: Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες όμως εσείς μπορείτε να δείτε ποιοι είναι είναι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι.

Επιστρέφοντας στο τι θα προβληθεί σήμερα, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Star Channel. Οι παίκτες κάνουν γνωστό πως η βραδιά τους έχει άρωμα νεανικού έρωτα.

Ο Γιώργος και η Ισμήνη αναπαραστούν σε ένα κινηματογραφικό reference τη λαχτάρα της ανθρώπινης επαφής, που τόσο στέρησε η εποχή του COVID-19.

Ενώ οι συμμετέχοντες ενημερώνονται από τους κριτές πως με την κατάσταση του κορονοϊού, έχει λείψει η ανθρώπινη επαφή. Γι’ αυτό με το θέμα
θα ασχοληθούν χωρίς να φιλιούνται.

Στο προηγούμενο coancept κάποιοι τα… έσπασαν κι άλλοι τα έκαναν μούσκεμα. Οπότε θα φανούν οι επιδόσεις τους πλέον στο νέο θέμα.

Όμως και σε αυτό δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν τόσο καλά. Έτσι ο πρώτος παίκτης θα αποχωρήσει. Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι από την πλευρά των αγοριών. Αλλά ακόμα είναι νωρίς και κάνουμε τα λάθη μας… Κορίτσι τελικά έφυγε πρώτο από το GNTM 4

Με τους εναπομείναντες να ανησυχούν για την δική τους τύχη στο μέλλον και τις κοπέλες να είναι ανακουφισμένες. Επειδή δεν αποχώρησε κάποια από αυτές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM 4 – spoiler: Καυτά φιλιά πάθους – Ποιά θα είναι η πρώτη αποχώρηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.