MEDIA

Λιάγκας εναντίον GNTM: «Σας ενοχλεί το Bachelor αλλά όχι οι γυμνές φωτογραφίσεις» (vid)

Εναντίον του GNTM στράφηκε ο Γιώργος Λιάγκας που είπε, «σας ενοχλεί το Bachelor αλλά όχι οι γυμνές φωτογραφίσεις»!
Λιάγκας εναντίον GNTM: «Σας ενοχλεί το Bachelor αλλά όχι οι γυμνές φωτογραφίσεις» (vid)

Λιάγκας: Εκπομπή με ένταση ήταν η σημερινή για το Πρωινό του Αντ1, καθώς κατά τη διάρκεια του σχολιασμού των εξελίξεων του GNTM, ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπάθωσε εναντίον του ριάλιτι μόδας του Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, με μια παρέμβαση του έθεσε το ερώτημα, πως γίνεται να ενοχλεί κάποιον το Bachelor, αλλά όχι οι γυμνές φωτογραφίσεις του GNTM, απευθυνόμενος σε όσους μιλούν για υποβάθμιση της γυναίκας.

«Να κάνω ένα σχόλιο; Εδώ στην ελληνική τηλεόραση όλοι σας που κάνετε δημόσιες σχέσεις, έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δηλαδή, γιατί στο ριάλιτι The Bachelor λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας, όταν τα κορίτσια δείχνουν τα κάλη τους για τα μάτια του Αλέξη Παππά και οποιουδήποτε είναι στην θέση του Bachelor. Εκεί σας ενοχλεί, υποκριτές!

Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο για να ρίξουν το κοινό; Το ίδιο πράγμα δεν είναι; Εδώ δεν σε ενοχλεί ο ερωτισμός που προσπαθούν να βγάλουν; Τα κορίτσια που είναι εκεί για τον Παππά και βγάζουν ερωτισμό γιατί σας ενοχλούν;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τους συνεργάτες του στην εκπομπή να αντιδρούν και να τονίζουν πως η φωτογράφιση αυτή είναι μέρος του concept.

Δείτε το απόσπασμα από τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιάγκας εναντίον GNTM: «Σας ενοχλεί το Bachelor αλλά όχι οι γυμνές φωτογραφίσεις» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα