CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Θρίαμβος για Λίβερπουλ – «Χρυσό» διπλό για Ατλέτικο στο Μιλάνο (vids)

Εντυπωσιακή παράσταση για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Πόρτο, διπλό πρόκρισης για την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο.
Champions League: Θρίαμβος για Λίβερπουλ – «Χρυσό» διπλό για Ατλέτικο στο Μιλάνο (vids)

Το 2/2 στη φάση των ομίλων του Champions League έκανε η Λίβερπουλ. Την ακολουθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, που τεράστιο διπλό στην έδρα της Μιλάν.

«Αφεντικό» του δευτέρου ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Λίβερπουλ, η οποία πέρασε από το Ντραγκάο, «σκορπίζοντας» την Πόρτο με το υπερηχητικό 5-1.

Τα γκολ για την ομάδα του Κλοπ πέτυχαν οι Σαλάχ (2), Μανέ και Φιρμίνο (2) ενώ για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο μείωσε προς στιγμήν ο Μεχντί Ταρεμί.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης «έκλεψε» τη νίκη από τη Μίλαν στις καθυστερήσεις και την άφησε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι Μιλανέζοι προηγήθηκαν στο 20′ με τον Λεάο και ενώ όλα έδειχναν ότι έστω και με δέκα παίκτες από το 29′ θα πάρουν τη νίκη, στο 85′ ο Γκριεζμάν ισοφάρισε και στο 90+6′ ο Σουάρες από το σημείο του πέναλτι χάρισε ένα τεράστιο τρίποντο στους Μαδριλένους.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Πόρτο – Λίβερπουλ 1-5

Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Η βαθμολογία του ομίλου μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές:

1. Λίβερπουλ 6
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 4
3. Μίλαν 1
4. Πόρτο 0

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Champions League: Θρίαμβος για Λίβερπουλ – «Χρυσό» διπλό για Ατλέτικο στο Μιλάνο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.