ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα ιδιαίτερα Μιλόγεβιτς σε Γκαρσία -Με ποιούς είχαν τετ α τετ Κονέ και Παπαδημητρίου

Ολα όσα έγιναν στα Σπάτα στην προπόνηση της ΑΕΚ με τα ιδιαίτερα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Λιβάι Γκαρσία και ότι έκαναν Παπαδημητρίου-Κονέ
ΑΕΚ: Τα ιδιαίτερα Μιλόγεβιτς σε Γκαρσία -Με ποιούς είχαν τετ α τετ Κονέ και Παπαδημητρίου

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Τούμπα έχει πολλά παράπονα από την τακτική συμπεριφορά του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ θέλει να περάσει αρκετά πράγματα στο τακτικό κομμάτι στον ταχύτατο εξτρέμ, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Και από ότι έγινε και είδαμε στην Τούμπα έχει παράπονα, αφού θεωρεί ότι δεν στήριξε τον Κλεμάν Μισελέν στην δεξιά πλευρά με ντουμπλαρίσματα στην άμυνα όταν έπρεπε.

Στην προπόνηση της Τετάρτης πάντως ο Μιλόγεβιτς είχε… ιδιαίτερο μάθημα στον Λιβάι Γκαρσία. Μετά το τέλος της προπόνησης που ολοκληρώθηκε με άσκηση τακτικής με τον Γκαρσία μόνο φουνταριστό, ο προπονητής του τον κράτησε στο γήπεδο όταν άπαντες έφυγαν. Εκεί του έδειχνε με κινήσεις πως θέλει να κινείται όταν η μπάλα είναι στην άμυνα και αντίστοιχα και στην επίθεση. Το «μάθημα» κράτησε περίπου 15 λεπτά με τον Μιλόγεβιτς να τον παίρνει αγκαλιά και να περπατούν χαμογελαστοί μέχρι τα αποδυτήρια στα Σπάτα.

Ομως αυτά δεν ήταν τα μοναδικά τετ α τετ της προπόνησης. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είχε συνομιλία με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς για περίπου 10 λεπτά μέσα στο γήπεδο, με τον πορτιέρε της ΑΕΚ να ακούει δίχως να μιλήσει… Επίσης, ο Παναγιώτης Κονέ τα είπε με τον Νταμιάν Σιμάνσκι και τον Νταμιέν Λε Ταλέκ και ο Νίκος Παναγιωτάρας με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Στην ΑΕΚ μετά τα όσα έγιναν στα εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, θέλουν στο Αγρίνιο την Κυριακή απέναντι στον Παναιτωλικό διαφορετική εικόνα και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να πάει η ομάδα ήρεμη στη διακοπή και να επιστρέψει πιο δυνατή.

Δείτε την «ΟPAP Arena» να γεμίζει… καρεκλάκια:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Τα ιδιαίτερα Μιλόγεβιτς σε Γκαρσία -Με ποιούς είχαν τετ α τετ Κονέ και Παπαδημητρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...