ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Το κανάλι της μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε τη νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης.
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Το κανάλι της μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Οι δύο ομάδες μάχονται απόψε στις 19:45 το απόγευμα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

O Ολυμπιακός μετά την νίκη επί της Άντβερπ με 2-1 στο Καραισκάκη βρίσκεται πρώτος με 3 βαθμούς στον τέταρτο όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα το πολύτιμο «γαλλικό κλειδί» του κέντρου, Γιαν Εμβιλά ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή στην Τουρκία. Έτσι, θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί ο Κούντε δίπλα σε Μπουχαλάκη και Μάντυ Καμαρά.

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες!

Ο Μαρτίνς θα βρει στον δρόμο του ξανά τον καλό του φίλο και συμπατριώτη Βίτορ Περέιρα ο οποίος θα βρίσκεται στον αντίπαλο πάγκο της Φενερμπαχτσέ. Οι δυο τους δήλωσαν ότι γνωρίζονται πολύ καλά όπως δήλωσαν στην χτεσινή συνέντευξη τύπου.

Από την πλευρά του ο Περέιρα, αντιμετωπίζει πρόβλημα καθώς το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Μεσούτ Οζίλ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε. Η Φενέρ με τη σειρά της θέλει μετά την ισοπαλία μέσα στην έδρα της Άιντραχτ να βρει την πρώτη της νίκη μέσα στην έδρα της.

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Αυτό το κανάλι θα δείξει τον αγώνα

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:45 από το κανάλι της COSMOTE SPORT 3HD σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Το κανάλι της μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις