ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Μία έκπληξη από Μαρτίνς – Εκτός ο Εζίλ!

Έκπληξη στον σχηματισμό αλλά και στα πρόσωπα με τα οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός επιφύλασσε ο Μαρτίνς, ενώ ο Μεσούτ Οζίλ δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Φενέρμπαχτσε
Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Μία έκπληξη από Μαρτίνς – Εκτός ο Εζίλ!

Ο Ολυμπιακός παίζει μισή πρόκριση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και ο Πέδρο Μαρτίνς επιφύλασσε μια ακόμα έκπληξη στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων φαίνεται ότι επιλέγει ενδεκάδα με τον Μπα να πέσει ως δεξιό μπακ και μπροστά του να έχει τον Μασούρα. Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League είναι εξαιρετικά κομβική για τη μοίρα των ομάδων του γκρουπ, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα είναι ικανό να βάλει τους ερυθρόλευκους σε θέση ισχύος.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με την ακόλουθη ενδεκάδα: Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μασούρας, Μάντι Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά και Τικίνιο.

Η έκπληξη από πλευράς Τούρκων είναι ότι ο Μεσούτ Οζίλ, όχι μόνο δεν θα είναι στην ενδεκάδα, αλλά θα παραμείνει εκτός αποστολής.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Πέλκας θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των Τούρκων, με τον Έλληνα διεθνή να επιβραβεύεται από τον προπονητή του λόγω των πολύ καλών πρόσφατων εμφανίσεών του.

Την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός πάτησε το πόδι του στην Κωνσταντινούπολη, επικράτησε με 0-1 της Μπασακσεχίρ, με τον Γιώργο Μασούρα να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ.

Δείτε εδώ την τελευταί επίσκεψη των ερυθρόλευκων στην Πόλη:

Πέρα από το διπλό του 2020 όμως, οι Πειραιώτες έχουν αγωνιστέι κι άλλες φορές σε τουρκικό έδαφος, γνωρίζοντας μία ήττα από Μπεσίκτας (4-1 το 2017) και δύο από τη Γαλατάσαραϊ, όπου σε αμφότερες έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

H αποστολή του Ολυμπιακού, όπως ανέβασαν στο Instagram οι Πειραιώτες, έχει φτάσει στο Σουκρού Σαράτσογλου, με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη βόλτα στο χορτάρι, πριν ξεκινήσουν την προθέρμανση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Μία έκπληξη από Μαρτίνς – Εκτός ο Εζίλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.