EUROPA LEAGUE

Αντβέρπ – Άιντραχτ Φρ.: Πρώτη νίκη για τους «αετούς» χάρη σε έναν πρώην «ερυθρόλευκο» (vid)

Έπειτα από οκτώ ματς χωρίς νίκη, η Άιντραχτ πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος τρίποντο χάρη σε έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού
Αντβέρπ – Άιντραχτ Φρ.: Πρώτη νίκη για τους «αετούς» χάρη σε έναν πρώην «ερυθρόλευκο» (vid)

Έπειτα από οκτώ ματς στη σεζόν χωρίς νίκη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έσπασε το ρόδι με τον πιο περιπετειώδη τρόπο απέναντι στην Αντβέρπ (1-0).

Οι Βέλγοι, όπως είχαν δείξει και στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν εξαιρετικοί και μάλιστα απείλησαν ουκ ολίγες φορές την εστία των Γερμανών. Ωστόσο, για δεύτερο σερί παιχνίδι έμειναν με τη… χαρά, καθώς πλήρωσαν την αφέλειά τους στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας.

Ο Λίντστρομ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του κορυφαίου μέχρι εκείνη τη στιγμή Ντινίς Αλμέιντα και έφυγε στην κόντρα. Ο Πορτογάλος τον πρόλαβε στο σπριντ, αλλά το μυαλό του είχε θολώσει από το λάθος και αμέσως οδηγήθηκε και σε δεύτερο ανατρέποντας τον παίκτη της Άιντραχτ.

Άιντραχτ Φρ.: Λυτρωτής ο Πασιένσια

Την εκτέλεση ανέλαβε ένας πρώην «ερυθρόλευκος». Ο Γκονσάλο Πασιένσια φόρεσε για λίγες αναμετρήσεις το 2016 τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ωστόσο, τότε είχε έρθει δανεικός και δεν έπεισε παρά τις καλές του περγαμηνές από την Πόρτο. Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια βρήκε τη δική του θέση στον ποδοσφαιρικό ήλιο με αξιοπρόσεκτη καριέρα στην Bundesliga.

 

Να λοιπόν, που ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πέτυχε ένα τεράστιας σημασίας γκολ. Ένα τέρμα που έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί οκτώ αγώνων και που έβαλε τους «αετούς» στο παιχνίδι της πρώτης θέσης στον όμιλο, μην αφήνοντας τους Πειραιώτες να πάρουν τεράστια βαθμολογική διαφορά.

Πλέον, το παιχνίδι της 21ης Οκτωβρίου, ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδος και τους Γερμανούς, αποκτά σημαντικό χαρακτήρα, καθώς αυτός που θα επικρατήσει θα πάρει προβάδισμα για την πρώτη θέση, η οποία υπενθυμίζεται ότι οδηγεί απευθείας στους «16» του Europa League.

Ο δεύτερος θα παίξει αγώνες μπαράζ με τους τρίτους του Champions League, ενώ ο τρίτος θα περάσει στη φάση των 32 του Conference League.

Την ίδια στιγμή, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στα δύο μεταξύ τους ματς για την πρόκριση στη συνέχεια του Europa League, με τον χαμένο να κουνάει μαντήλι στην Ευρώπη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντβέρπ – Άιντραχτ Φρ.: Πρώτη νίκη για τους «αετούς» χάρη σε έναν πρώην «ερυθρόλευκο» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.