ΕΟΚ

ΕΟΚ: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της ΚΕΔ

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και τυπικά τη σύνθεση της νέας επιτροπής διαιτησίας, με τον Χρήστο Χριστοδούλου να αναλαμβάνει ρόλο ειδικού συμβούλου.
ΕΟΚ: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της ΚΕΔ

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει προ ημερών, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ΚΕΔ.

Οι προτάσεις που είχε προς θέσει προς ψήφιση στο Δ.Σ. ΕΟΚ εγκρίθηκαν και η ΚΕΔ πέρασε σε νέα εποχή.

Ρόλο ειδικού συμβούλου επί θεμάτων διαιτησίας ανέλαβε ο Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ την τριμελή επιτροπή της ΚΕΔ απαρτίζουν οι Νίκος Πιτσίλκας (πρόεδρος), Κώστας Μουζάκης και Δημήτρης Μπήτης. Τη θέση του εθνικού καθηγητή διαιτησίας καταλαμβάνει ο Γιώργος Τανατζής.

Θυμίζουμε τι είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Λιόλιος: «Επιμένω ότι το βασικό μας θέμα επειδή θεωρείτε πιο σημαντικό της διαιτησίας, είναι το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα. Στη διαιτησία, θέλω να ευχαριστήσω την μέχρι σήμερα ΚΕΔ που λειτουργούσε ως τώρα.

Η πρόταση μου προς το ΔΣ είναι το εξής. Ειδικός σύμβουλος και υπεύθυνος διαιτητών και κριτών, ο Χρήστος Χριστοδούλου. Η ΚΕΔ θα είναι τριμελής.

Πρόεδρος της τριμελούς ΚΕΔ ο Νίκος Πιτσίλκας. Μέλη οι κ.κ Μουζάκης και Μπητης. Υπεύθυνος για την ΚΕΔ και την εκπαίδευση διαιτητών από πλευρά ΕΟΚ ο κ. Χριστοδούλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΟΚ κάνει επανάσταση για την ανάσταση του Αναπτυξιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΟΚ: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της ΚΕΔ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ