ΑΡΗΣ BC

Άρης: Έλληνας από το εξωτερικό για την ΚΑΕ

Σύμφωνα με όσα είπε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Βασίλης Παραμανίδης υπάρχει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης από το εξωτερικό.
Άρης: Έλληνας από το εξωτερικό για την ΚΑΕ

Μιλώντας στον Yello Radio 101,7 η παλιά δόξα των «κίτρινων» αποκάλυψε ότι για την ΚΑΕ Άρης ενδιαφέρεται Έλληνας επιχειρηματίας από το εξωτερικό!

Συγκεκριμένα ο κ. Παραμανίδης  ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν επαφές με επενδυτή μεγάλης οικονομικής επιφάνειας εμβέλειας. Από τις επαφές αυτές θα προκύψει το κατά πόσο ο εν λόγω άνθρωπος θα θα μπορέσει να εξελιχθεί σε επενδυτή για την ΚΑΕ Άρης.

Όπως ειπώθηκε ο άνθρωπος αυτός δεν διαθέτει μόνο σημαντική περιουσία, αλλά παράλληλα έχει γνώση και από τον αθλητισμό.

Μένει τις επόμενες ημέρες να δούμε αν όντως αυτή η περίπτωση πάρει «σάρκα και οστά» με πιο επίσημα στοιχεία και αν οι άνθρωποι της ΚΑΕ το επιβεβαιώσουν.

Θυμίζουμε οτι πριν από μερικούς μήνες ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης είχε αναφερθεί στο ενδιαφέρον δύο εταιρειών που ήθελαν επίσης την ομάδα, ωστόσο στη συνέχεια δεν υπήρξαν νεότερα.

Άρης: Εκτός δύο ενόψει Παναθηναϊκού

Στα αγωνιστικά συνεχίστηκε την Παρασκευή (1/10) η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής (3/10, 20:00) με τον Παναθηναϊκό. Εκτός προπόνησης παρέμειναν ο Σταύρος Σχίζας (θλάση) και ο Γιάννης Σιδηροηλίας (προσαγωγός).

Πριν από την προπόνηση, ο Γιάννης Καστρίτης ανέλυσε τον Παναθηναϊκό στους παίκτες μέσω βίντεο, τον οποίο ο «Αυτοκράτορας» θα υποδέχεται την Κυριακή (3/10, 20:00-ΕΡΤ3 Live) στην πρεμιέρα της Basket League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Έλληνας από το εξωτερικό για την ΚΑΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.