STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα – Αυτός είναι στο VAR

Άρης και Απόλλων Σμύρνης, κοντράρονται στις 20:30 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.
Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα – Αυτός είναι στο VAR

Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Τον Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται σήμερα, Σάββατο (2/10), στις 20:30, στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης, στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι κιτρινόμαυροι του Άκη Μάντζιου, έρχονται με φόρα μετά τις δύο τελευταίες νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου στο Περιστέρι και θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμη ένα τρίποντο στην έδρα τους, το οποίο και θα ψάξουν χωρίς τους Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Φαμπιάνο και Μαντσίνι που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Από την άλλη, η «Ελαφρά ταξιαρχία», που προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στον Ιωνικό, πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη, με τον Σωτήρη Τσιλούλη και τον Νταβίνο Βέρχουλστ να μην βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού, που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς υπήρξε ο προπονητής με τον οποίο ο Άρης, εξασφάλισε την επιστροφή του στη Super League 1.

Την αναμέτρηση του Χαριλάου, ορίστηκε να διευθύνει ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Μπαλτά (Αχαϊας) και 4ο τον Βρέσκα (Πιερίας).

Όσον αφορά το VAR, εκεί θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Φερέιρα ενώ AVAR θα είναι ο Παπαδάκης (Ηρακλείου).

Διαβάστε επίσης, σε ποιο κανάλι θα δείτε την αναμέτρηση και ποιος θα την περιγράψει.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα – Αυτός είναι στο VAR», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.