ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου δεν χτύπησε ποτέ το χέρι στο τραπέζι για στόπερ

Ο Λουτσέσκου δεν χτύπησε ποτέ το χέρι στο τραπέζι για την απόκτηση στόπερ στον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου δεν χτύπησε ποτέ το χέρι στο τραπέζι για στόπερ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να μην ανοίξει ποτέ το θέμα απόκτησης στόπερ για τον ΠΑΟΚ.

Κόουτς, φταις!

Η ζωή προχωράει. Όπως και το ποδόσφαιρο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει πάρει Master στη διαχείριση/ψυχολογία παικτών «επένδυσε» πάνω στο δίδυμο των ΚρέσποΒαρέλα (σ.σ.: Ινγκανσον τραυματίας από πέρυσι) στην επιστροφή του, δύο χρόνια μετά, στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Σε 1,5 μήνα αγωνιστικής δράσης και μόλις 10 ματς αμφότεροι έχουν τεθεί νοκ-άουτ και πλέον μοναδικοί υγιείς στόπερ είναι οι Μιχαηλίδης και Μιχάι! Με τον τελευταίο να ΄ναι από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και ένεκα της απραξίας του.

Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο eSportime του Σαββάτου, το club πήγε να του «φορτώσει» τον «Κούλη», ο Ρουμάνος τον έκοψε αλλά ΠΟΤΕ δεν χτύπησε το χέρι στο τραπέζι για απόκτηση ΣΤΟΠΕΡ. Και ας λέει άλλα τώρα δεξιά και αριστερά…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου δεν χτύπησε ποτέ το χέρι στο τραπέζι για στόπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.