ΙΣΠΑΝΙΑ

Λαπόρτα: «Θρύλος της Μπαρτσελόνα ο Κούμαν, μένει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι» (vid)

Την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Ρόναλντ Κούμαν εξέφρασε ο Ζοάν Λαπόρτα.
Λαπόρτα: «Θρύλος της Μπαρτσελόνα ο Κούμαν, μένει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι» (vid)

Όσοι είναι φίλοι της Μπαρτσελόνα και δεν βλέπουν… με καλό μάτι τον Ρόναλντ Κούμαν δεν τους έχουμε ευχάριστα νέα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια αποχώρησής του.

Κάποιος θα πει πως ίσως το κάνει για ψυχολογικούς λόγους, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο. Κάποιος άλλος θα σκεφτεί πως τα 13 εκατομμύρια της αποζημίωσης, τη στιγμή που οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα, δεν τα λες και λίγα.

Η ουσία είναι πως ο Λαπόρτα δήλωσε πως ο Ολλανδός τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Ο Κούμαν θα μείνει. Θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα. Του αξίζει ένα περιθώριο εμπιστοσύνης, είναι ο θρύλος της Μπαρτσελόνα. Εκτιμώ πώς δέχτηκε να προπονήσει τον σύλλογο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαπόρτα: «Θρύλος της Μπαρτσελόνα ο Κούμαν, μένει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.