ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο Ηράκλειο για το τρίτο διπλό… με το βλέμμα στην διακοπή και τις επιστροφές

Ο ΠΑΟΚ πάει στο Ηράκλειο για τη νίκη που θα δώσει τέλος σε ένα δύσκολο πρόγραμμα και την ηρεμία να δουλέψει στη διακοπή που έρχεται.
ΠΑΟΚ: Στο Ηράκλειο για το τρίτο διπλό… με το βλέμμα στην διακοπή και τις επιστροφές

Την τρίτη του εκτός έδρας νίκη θέλει να πετύχει αύριο (3/10) ο ΠΑΟΚ στις 18:15, στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι ασπρόμαυροι αναζητούν στο Γεντί Κουλέ ένα τρίποντο που θα τους διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής ή και θα τους δώσει την ευκαιρία να πατήσουν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην κορυφή.

Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θα είναι εύκολο καθώς ο ΟΦΗ αποτελεί έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, ενώ και οι απουσίες που έχει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αποτελούν σίγουρα σύμμαχο.

Η καλή ψυχολογία όμως και οι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και κυρίως στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, έχει δώσει στον ΠΑΟΚ την ώθηση να σφίξει τα δόντια και να πάρει το διπλό, με το βλέμμα καρφωμένο στην επερχόμενη διακοπή των υποχρεώσεων του εξαιτίας των Εθνικών ομάδων.

Σε περίπτωση που ο Δικέφαλος του Βορρά περάσει νικηφόρα και από την Κρήτη θα έχει βγάλει εις πέρας ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους και στην κόπωση που του έχουν δημιουργήσει τα συνεχόμενα ταξίδια.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε μετά την ισοπαλία εναντίον της Σλόβαν για έλλειψη ενέργειας, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς πως μέσα σε 18 ημέρες η ομάδα του έδωσε 6 παιχνίδια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός βασίζει πολλά στην αναγκαστική διακοπή που έρχεται, καθώς εκτός από τον επιπλέον χρόνο δουλειάς που θα του παρέχει, θα δώσει την δυνατότητα σε πολλούς παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στα πιτς, να επιστρέψουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ μετράει αυτή την στιγμή έξι απουσίες παικτών που είτε έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, είτε στην εκκίνηση της σεζόν, ήταν στα πλάνα του Λουτσέσκου να έχουν.

Ο λόγος για τους Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί, Τόμας Μουργκ, Ίνγκι Ίνγκασον και Νέλσον Ολιβέιρα, με τους τέσσερις πρώτους να είναι έτοιμοι μετά το παιχνίδι του Ηρακλείου να επανέλθουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δύο, όπως διαβάσατε από το Sportime, ο Ίνγκασον έχει μπει για τα καλά στη τελική ευθεία για την επιστροφή του, μετά από έναν σοβαρό και μακροχρόνιο τραυματισμό και αναμένεται μέχρι τα μέσα του μήνα, να συμμετέχει κανονικά σε προπονήσεις υψηλής έντασης.

Τέλος, η πιο δύσκολη περίπτωση αφορά τον Νέλσον Ολιβέιρα που έχει υποβληθεί στο απαραίτητο χειρουργείο μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη, με την περίπτωση του να απαιτεί ακόμη αρκετή υπομονή, προκειμένου ο Πορτογάλος φορ να επιστρέψει και πάλι δυνατός.

Έτσι γίνεται εύκολα κατανοητό πως ο ΠΑΟΚ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα παρουσιαστεί αρκετά διαφορετικός, με την ενίσχυση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έρχεται εκ των έσω με την επιστροφή πολλών και κομβικών ποδοσφαιριστών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Στο Ηράκλειο για το τρίτο διπλό… με το βλέμμα στην διακοπή και τις επιστροφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.