MEDIA

GNTM 4 – spoiler: Catwalk στον αέρα με αποχώρηση βόμβα!

Το GNTM επιστρέφει απόψε με ένας άκρως εντυπωσιακό και παράλληλα ριψοκίνδυνο catwalk.
GNTM 4 – spoiler: Catwalk στον αέρα με αποχώρηση βόμβα!

Νέο επεισόδιο περιμένουμε απόψε Δευτέρα (4/10) στο GNTM 4. Έρχεται ηχηρή αποχώρηση για να αλλάξει τα δεδομένα.

Ήδη από το ριάλιτι μοντέλων έχει αποχωρήσει η Ιωάννα Φραγκουλίδου ενώ μόνος του έφυγε και ο Ιάσονας Λάιος, ο οποίος εξήγησε τους λόγους, που το έκανε.

Οι παίκτες, που παραμένουν στο σπίτι απόψε θα διαγωνιστούν σε μία ιδιαίτερη δοκιμασία, αυτή της φωτογράφισης σε διάφανη πασαρέλα ύψους 13 μέτρων. Catwalk στον αέρα, λοιπόν, με το θέαμα να αναμένεται άκρως εντυπωσιακό.

Στο ερώτημα, όμως του τι θα γίνει με την αποχώρηση στο ριάλιτι του Star, που παραδοσιακά διατηρεί πολύ καλή θέση στην τηλεθέαση, η απάντηση αναμένεται να έρθει σύντομα.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως θα έρθουμε σε ισορροπία κι αυτή τη φορά θα αποχωρήσει αγόρι αφού έφυγε κορίτσι, η Ιωάννα Φραγκουλίδου, έχοντας την χειρότερη φωτογραφία την προηγούμενη εβδομάδα.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Το GNTM σημαίνει σκληρή δουλειά! Έτσι, τα μοντέλα μπαίνουν άμεσα σε πρόγραμμα, με την παρότρυνση του διατροφολόγου τους, Μάνου Δημητρούλη και της γυμνάστριας τους, Ένης Αργυρού.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα δώσουν στα παιδιά ένα μάθημα πασαρέλας, στο ολοκαίνουργιο στούντιο του σπιτιού τους. Ένα μοντέλο, πέρα από εξάσκηση, σωστή διατροφή και γυμναστική, πρέπει να είναι πάντα σε ετοιμότητα για την επόμενη φωτογράφιση.

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης για φέτος, τα top models θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν ως άλλοι Rockstars, που ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα συνεχίζονται για μια ακόμα σεζόν, με την Άννα Βαλτατζή, ως νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, να αποφασίζει σε ποιον θα βάλει «τρικλοποδιά» στο καινούριο challenge. Αποτέλεσμα; Η ένταση της «αποθέωσης» να εναλλάσσεται με τους πρώτους τριγμούς σε προσωπικό επίπεδο.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM 4 – spoiler: Catwalk στον αέρα με αποχώρηση βόμβα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα