ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Τον… έστησαν σε μια γωνιά και σε μια βούλα!

Μόνο από στημένες φάσεις δέχεται γκολ ο Ιωνικός στο πρωτάθλημα!
Ιωνικός: Τον… έστησαν σε μια γωνιά και σε μια βούλα!

Πέντε στα πέντε! Ολα τα γκολ που έχει δεχθεί στη Super League 1, ο Ιωνικός είναι από στημένες μπάλες!

Iσως το αποτέλεσμα κόντρα στη Λαμία, να αδικεί και την προσπάθεια και την εικόνα που είχε ο Ιωνικός στο χορτάρι της Νεάπολης το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Οι Νικαιώτες έπαιξαν για περισσότερα από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο, χάνοντας και τον Τσιγκρίνσκι με τραυματισμό, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

Το τελικό 1-2 πιθανότατα και να μην αντικατοπτρίζει το όσα συνέβησαν στη Νίκαια το βράδυ της Κυριακής. Το ποδόσφαιρο δεν είναι και το πιο δίκαιο άθλημα, αλλά το ματς έβγαλε και πικρές… αλήθειες.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχει δεχθεί γκολ μόνο σε δύο από τα πέντε παιχνίδια της. Πέντε στο σύνολο. Τα δύο από τη Λαμία και τα τρία της πρεμιέρας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ούτε ένα από αυτά σε ροή αγώνα! Και τα πέντε γκολ προήλθαν από στημένες μπάλες. Τα δύο ήταν από τη βούλα του πέναλτι. Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και το πρώτο της Λαμίας στη Νίκαια. Δύο προήλθαν από εκτελέσεις κόρνερ. Το τρίτο γκολ της Ένωσης και το νικητήριο γκολ της ομάδας της Φθιώτιδας. Τέλος από εκτέλεση φάουλ είχε ανοίξει το σκορ το παιχνίδι της 1η αγωνιστικής στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Προφανώς και είναι κάτι που θα απασχολήσει τον Αιγιώτη τεχνικό και θα αναλυθεί ενδελεχώς κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Τον… έστησαν σε μια γωνιά και σε μια βούλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!