ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Αθηνά: Βιβλική καταστροφή σε Βόρεια Εύβοια, Λάρισα και Πήλιο (pics)

Η κακοκαιρία Αθηνά… χτύπησε όλη την Ελλάδα, προκαλώντας πολλές καταστροφές και προβλήματα στους πολίτες.
Κακοκαιρία Αθηνά: Βιβλική καταστροφή σε Βόρεια Εύβοια, Λάρισα και Πήλιο (pics)

Συνεχίζει το πέρασμα της σε όλη την Ελλάδα η κακοκαιρία Αθηνά, που σαρώνει τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας πάρα πολλά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, η Βόρεια Εύβοια έχει πάρει τις μεγαλύτερες ζημιές, αφού έχουν πλημμυρίσει πάνω από 200 σπίτια, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τις δυσκολίες που υπάρχουν μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Αντιπλημμυρικά έργα δεν έχουν φτιαχτεί κατάλληλα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις εικόνες αυτές που κάνουν το γύρο της Ελλάδας.

Από κει και πέρα, είχαμε δύο κομμένους δρόμους, λάσπες παντού και προφανώς τα βουνά που δεν έχουν πλέον δέντρα, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκρατήσουν αυτές τις ποσότητες νερού.

Καταστροφές και στο Πήλιο!

Η κακοκαιρία χτύπησε και το Πήλιο αρκετά σκληρά. Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, ενώ και εκεί πολλά ήταν τα σπίτια που γέμισαν νερά.

Οι τοπικές αρχές έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να βοηθήσουν, χρησιμοποιώντας τα μέσα που τους έδινε ο Δήμος και με μπουλντόζες πάλευαν με τη λάσπη.

καταστροφές στην Εύβοια!

 

καταστροφές στην Εύβοια!

Σοβαρά προβλήματα και στη Λάρισα!

Και η Λάρισα υπέφερε πολύ έντονα από την «Αθηνά» που έδειξε τα… δόντια της σε Αγιόκαμπο,  Βελίκα και Σωτηρίτσα.

Δρόμοι γέμισαν νερά, ενώ ο παραλιακός δρόμος στον Αγιόκαμπο έγινε ένα με τη θάλασσα, αφού η ποσότητα νερού που έπεσε ήταν τρομακτική.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι κατολισθήσεις, που δημιούργησαν πολλά προβλήματα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Αθηνά: Βιβλική καταστροφή σε Βόρεια Εύβοια, Λάρισα και Πήλιο (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.