ΣΤΙΒΟΣ

Θόδωρος Αναγνώστου και Στεφανία Λεοντιάδου νικητές στον 1ο Ηνίοχο Δρόμο

Οι δύο δρομείς νωρίτερα κέρδισαν και την κούρσα 5χλμ. με τον Αναγνώστου να τερματίζει πρώτος σε 18.31 και την Λεοντιάδου σε 21.14.
Θόδωρος Αναγνώστου και Στεφανία Λεοντιάδου νικητές στον 1ο Ηνίοχο Δρόμο

Ο Θόδωρος Αναγνώστου και η Στεφανία Λεοντιάδου ήταν οι νικητές στον ημιμαραθώνιο του 1ου Ηνίοχου Δρόμου, από Άμφισσα με τερματισμό την Ιτέα.

Ο πρώτος κάλυψε την απόσταση σε 1:11.52 και η δεύτερη σε 1:22.22, ενώ και οι δύο δρομείς ήταν νικητές και στον αγώνα 5χλμ. Στους άνδρες δεύτερος ήταν ο Βαγγέλης Μαλιόγλου με 1:13.41 και τρίτος ο Φάνης Κατσίκας με 1:19.46. Στις γυναίκες πίσω από την Λεοντιάδου, τερμάτισαν η Πέγκη Στάρφα Παπαφίλη με 1:35.41 και η Γεωργία Κανούτα με 1:35.56.

Νωρίτερα από τον αγώνα 21,1 χιλιομέτρων, έγιναν τα 5χλμ., όπου ο Αναγνώστου τερμάτισε πρώτος σε 18.31,67 και στις γυναίκες η Λεοντιάδου με 21.14,33. Στους άνδρες δεύτερος τερμάτισε ο Γιάννης Καρνασόπουλος σε 18.37,21 και τρίτος ο Μιλτιάδης Ζιακόπουλος σε 18.41,03. Στις γυναίκες δεύτερη ήταν η Άννα-Αλκμήνη Αποστολοπούλου σε 23.19,03 και τρίτη η Αργυρώ Λιόλιου σε 23.59,71.

Η διοργάνωση είχε επιτυχία, παρά το γεγονός της ελαφριάς βροχής, που όμως δεν πτόησε τους δρομείς, αλλά και το κοινό που συγκεντρώθηκε για να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των δρομέων.

Συγκινητική ήταν η στιγμή της άφιξης του μικρού Γιάννη Παπαστεφανάκη που τερμάτισε τον ημιμαραθώνιο με αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ έτρεξε και ο Βασίλης Νίκου, που είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Α.Σ. Ηνίοχος, που είναι και δρομέας.

Οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θόδωρος Αναγνώστου και Στεφανία Λεοντιάδου νικητές στον 1ο Ηνίοχο Δρόμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.