MEDIA

Big Brother: Το κλάμα του Κωστή για την αποχώρηση του Στηβ

Ο Κωστής «λύγισε» με την αποχώρηση του Στηβ από το Big Brother.
Big Brother: Το κλάμα του Κωστή για την αποχώρηση του Στηβ

Big Brother: «Κατέρρευσε» ο Κωστής με την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου, παρά τις εντάσεις που είχαν μεταξύ τους.

Ο Κωστής παραδέχτηκε στον «Μεγάλο Αδερφό» πως «χαλάστηκε» από την αποχώρηση του Στηβ. Ο ίδιος ήτνα εμφανώς συγκινημένος, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του.

Άλλωστε η σχετική αποχώρηση ήταν τελείως αιφνίδια, καθώς ο Στηβ ήταν ένας από τους πιο δημοφιλής παίκτες του Big Brother.

Ο Κωστής Στυλιανάκης ξέσπασε σε κλάματα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Καθώς, οι δυο τους, παρά τις εντάσεις τους, είχαν έρθει πολύ κοντά, περνώντας αρκετό χρόνο παρέα.

Μάλιστα, ο Κωστής έπεσε στην αγκαλιά της Μαίρης Βαρσάμη, που ήταν πολύ συγκινημένη. «Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν αντέχουν εδώ. Έκανε το ένα σφάλμα μετά το άλλο. Δεν είναι κακός αλλά δεν έχει ανάγκη από άλλα πράγματα. Είναι αυτός που είναι. Τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι θα σου λείψει», ανέφερε.

Από την άλλη πλευρά, η Ευδοκία έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ με τις εξελίξεις. Είχε φανερά ανεβασμένη διάθεση, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και η ίδια. Άλλωστε, τόνισε πως η υποψηφιότητά της για αποχώρηση δεν την επηρέασε.

Θυμίζουμε πως η Ευδοκία ανέβασε στο φωτογραφία με επτά μπάφους σε ένα χέρι. Γεγονός που «γέννησε» ερωτήματα αναφορικά με τις προσωπικότητες και τα πρότυπα που προβάλλονται στην τηλεόραση και στην προκυμμένη περίπτωση στον ΣΚΑΙ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Big Brother: Το κλάμα του Κωστή για την αποχώρηση του Στηβ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα