SPORTIME BET

Στοίχημα – Προγνωστικά: Τι παίζουμε στο Λαμία – Άρης

Η στοιχηματική πρόταση του Sportime για το Λαμία - Άρης
Στοίχημα – Προγνωστικά: Τι παίζουμε στο Λαμία – Άρης

Στοίχημα – Προγνωστικά: Πέφτει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League 1 τη Δευτέρα (18/10) με τη Λαμία να υποδέχεται τον Άρη.

Από τα δύσκολα ματς της αγωνιστικής. Ο Άρης δεν πείθει όπως πέρυσι προς το παρόν. Έχει προβλήματα κυρίως στη δημιουργία παιχνιδιού. Αποτυπώνεται και στα αποτελέσματά του αυτό. Στα τρία από τα πέντε παιχνίδια του έμεινε άσφαιρος, ενώ σε άλλα τόσα κράτησε το μηδέν. Τα παιχνίδια του, λοιπόν, είναι κλειστά με μόνη εξαίρεση αυτό στο Περιστέρι.

Απέναντί του θα βρει μία ομάδα που όλα της τα ματς είναι αμφίσκορα πλην του 1-0 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Η Λαμία, βέβαια, είχε χάσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόμανιτς εκεί για να βρει γκολ. Σε όλα τα παιχνίδια της έχει παραβιαστεί η εστία της και αυτό έχει αρκετές εξηγήσεις. Κυρίως το γεγονός πως αναγκάστηκε να αλλάξει κεντρικούς αμυντικούς και χαφ λόγω των πολλών τραυματισμών.

Η διακοπή βόλεψε και τους δύο για να γυρίσουν οι τραυματίες. Μιχάλης Γρηγορίου και Άκης Μάντζιος θα έχουν σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους, ενώ ενδιαφέρον θα έχει το πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες των «κίτρινων» μετά το περιστατικό με Σάσα και Μπεναλουάν. Πίεση δεδομένα έχουν με το ματς να είναι κομβικό για εκείνους. Ξεκάθαρο σημείο δεν είναι εύκολο να προτείνουμε. Καλύτερα να ψάξουμε τα γκολ και το 2-3 τέρματα είναι μία πρόταση που μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Στοίχημα – Προγνωστικά: Super League 1

  • 554 ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1,90 Interwetten

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στοίχημα – Προγνωστικά: Τι παίζουμε στο Λαμία – Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.