ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφροδίτη Λατινοπουλου: Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες ατάκες – Επιμένει για τις «αξύριστες μασχάλες»

Με νέες δηλώσεις επανήλθε η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφορικά με τις «αξύριστες μασχάλες», τονίζοντας πως δεν χρησιμοποίησε ακραίες ατάκες!
Αφροδίτη Λατινοπουλου: Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες ατάκες – Επιμένει για τις «αξύριστες μασχάλες»

Σάλος είχε ξεσπάσει μετά τα όσα είπε πριν λίγους μήνες η Αφροδίτη Λατινοπούλου της ΝΔ, εκφράζοντας την αντίρρηση και την ενόχληση της για τις «αξύριστες μασχάλες» και τις ραγάδες των γυναικών, με την ίδια να επανέρχεται με μια νέα τοποθέτηση για το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο κανάλι του MEGA και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αρνήθηκε πως χρησιμοποίησε κάποια ακραία ατάκα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει ξεπεράσει κάποια «κόκκινη γραμμή».

Η ίδια δήλωσε πως δεν μετανιώνει για τα όσα είπε μέσω των social media και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, ενώ τόνισε πως δεν είναι άνθρωπος που κρύβεται αλλά υποστηρίζει την γνώμη της, χωρίς όμως να θέλει να θίξει κάποιον με τα λεγόμενα της.

«Παρατήρησα την ανάγκη των γυναικών να αναδεικνύουν σημεία του σώματος τους, την στιγμή που οι γυναίκες έχουν δώσει αγώνες. Η κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ξυρίζεται ή όχι και εγώ έχω σημεία του σώματος που δεν είμαι ευχαριστημένη» δήλωσε ενώ συνέχισε λέγοντας πως «σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω. Απορώ πραγματικά γιατί πήρε τόση έκταση το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και παρατήρησα πως όλες οι εκπομπές το έπαιξαν το βίντεο με αρνητική προέκταση. Δεν έπαιξε σχόλιο από κάποιον χρήστη που συμφωνούσε μαζί μου.»

Τέλος, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αποκάλυψε πως από εκείνη την ημέρα, δέχεται απειλές εις βάρος της σωματικής της ακεραιότητας ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε στο σπίτι της.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, στο video που ακολουθεί:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αφροδίτη Λατινοπουλου: Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες ατάκες – Επιμένει για τις «αξύριστες μασχάλες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.