ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή κι έχουν ενδιαφέρον τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα.
Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός έχει την Κυριακή (24/1) το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ετοιμάσει το πλάνο του για την ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε και τον χρόνο που θα ήθελε για να προετοιμάσει την ομάδα. Η προπόνηση της Παρασκευής έγινε στην Φρανκφούρτη. Ακολούθησε το ταξίδι της επιστροφής.

Το Σάββατο θα γίνει η μοναδική προπόνηση στο Ρέντη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και σε αυτή πάντως δεν αναμένεται να δείξει κάτι για την ενδεκάδα.

Συνηθίζει άλλωστε να μην δείχνει ξεκάθαρα τις σκέψεις του στα τελευταία ματς. Αλλά δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά την κρισιμότητα του αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός. Και δεν πρόκειται να προχωρήσει σε εκπλήξεις.

Αν θα υπάρξουν αλλαγές δεν θα είναι πάνω από δύο με τρεις. Ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει. Σε πρώτο πλάνο είναι το 4-2-3-1. Με τον Βατσλίκ να είναι κάτω από τα γκολπόστ.

Η τετράδα της άμυνας αναμένεται αν είναι η εξής: Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ.

Τα δύο χαφ αναμένεται να αποτελέσουν οιι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά. Στα εξτρέμ ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να ξεκινήσει. Καθώς ο Ονιεκούρου δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό. Ο Μασούρας έχει καπαρωμένη την άλλη θέση. Ενώ και ο Αγκιμπού Καμαρά δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα.

Μοναδικός προωθημένος αναμένεται να είναι ο Ελ Αραμπί, αν και παίζει την θέση με τον Τικίνιο. Αυτή είναι και η επικρατέστερη ενδεκάδα. Αν, όμως ο Μαρτίνς πάει τελικά στο 4-3-3. Τότε ο Μπουχαλάκης θα ξεκινήσει, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να μένει εκτός. Και οι Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά θα πλαισιώσουν τον Ελ Αραμπί ή τον Τικίνιο στην επίθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!