ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Η παραδοχή του Μεταξά

Όσα δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα από το Κύπελλο
ΠΑΣ Γιάννινα: Η παραδοχή του Μεταξά

Εκτός Κυπέλλου έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα χάνοντας στα πέναλτι από την ΑΕΛ. Ο Ηρακλής Μεταξάς μετά το τέλος του αγώνα ήταν απογοητευμένος και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του.

Υπήρχε μία πικρία και δικαιολογημένη για τον αποκλεισμό, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο από ανύπαρκτο πέναλτι. Μόνο που σε μία αποστροφή του λόγου του ο Μεταξάς ουσιαστικά συμπεριέλαβε όλη τη σεζόν της ομάδας του έως τώρα.

Όταν ρωτήθηκε εάν μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να βγάλει αντίδραση, είπε: «Μπορεί, είμαστε από την αρχή αυτό που είμαστε, παλεύουμε με τις δυνάμεις που έχουμε για το καλύτερο, στα πρώτα παιχνίδια είχαμε αποτέλεσμα, στα τελευταία όχι αλλά θα γυρίσει πάλι ο τροχός».

Το ζουμί βρίσκεται στο τέλος. «Θα γυρίσει πάλι ο τροχός» ήταν η ατάκα του κόουτς με την οποία πρακτικά εννοούσε πως τώρα η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε πριν. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα. Το γκολ του διπλού στην Τούμπα ήρθε από το πουθενά. Με τον Παναθηναϊκό το πρώτο σουτ του ματς, ήταν και το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος είχε τις φάσεις για το 2-0, τις έχασε στο 90′ ήρθε η ισοφάριση. Κοινώς όσο είχε ρέντα ο Μεταξάς και οι παίκτες του, όλα πήγαιναν καλά. Τώρα όχι. Τροχός είναι, όπως άλλωστε είπε, τη μία σε πάει, την άλλη όχι.

Για το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της ομάδας του σχολίασε: «Δεν την είδα ακόμη τη φάση, μου λένε ότι δεν ήταν χέρι, μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει VAR, ο διαιτητής προχώρησε το παιχνίδι και μετά άλλαξε τη γνώμη του, γίνονται αυτά και μετά θες 1-2 γκολ για να ανατρέψεις το παιχνίδι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Η παραδοχή του Μεταξά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.