MEDIA

Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία – Δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το τέρας μέσα μου»!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο Ζήσης Ρούμπος που πραγματικά συγκίνησε με τα όσα είπε.
Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία – Δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το τέρας μέσα μου»!

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Ζήσης Ρούμπος που πραγματικά συγκλόνισε.

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός με το αστείρευτο χιούμορ, μίλησε για πολύ σοβαρά πράγματα, που τον έχουν στιγματίσει και άλλαξαν τη ζωή του.

Αρχικά αναφέρθηκε στα φαινόμενα βίας που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, τονίζοντας ότι και ο ίδιος έχει ασκήσει βία, τόσο λεκτικά αλλά και ψυχολογικά στο παρελθόν.

Ωστόσο με πολλή δουλειά με τον εαυτό του, κατάφερε τελικά να σκοτώσει το… τέρας που είχε μέσα του, όπως ανέφερε ο ίδιος και είναι περήφανος γι΄ αυτό.

Πλέον έχει τη σύζυγο του στο πλευρό του, η οποία τον βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή του μέχρι τώρα και ήταν στο πλευρό του σε κάθε δυσκολία και μαζί έκαναν και ένα υπέροχο παιδάκι.

Δείτε τα όσα είπε ο Ζήσης Ρούμπος στον ΑΝΤ1:

https://youtu.be/tw9O85wk0Oc

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία – Δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το τέρας μέσα μου»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα