MEDIA

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η επιστροφή του Μπάμπη τα αλλάζει όλα

Οι Άγριες Μέλισσες επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.
Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η επιστροφή του Μπάμπη τα αλλάζει όλα

Άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η 28η Οκτωβρίου γιορτάζεται σήμερα και στο Διαφάνι, όμως οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες το επόμενο διάστημα είναι αυτές, που απασχολούν το κοινό.

Η σειρά του ΑΝΤ1, που τελευταία έχει πάρει τα πάνω της στην τηλεθέαση. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η επιστροφή του Μπάμπη τα αλλάζει όλα.

Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του.

Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται και την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του. Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό.

Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο που έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο.

Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος θα αποδράσει από το στρατόπεδο!

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια στο Διαφάνι. Η αιφνίδια επίσκεψη των γυναικών της Εστίας όμως θα προκαλέσει προβλήματα στην Ελένη.

Θα την καλύψει ο Ζάχος; Ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί και εκβιάζει τον Δούκα. Ο Άγγελος συγκρούεται ανοιχτά με το Θανασάκη αλλά η Σοφούλα θα

πει την τελευταία λέξη. Ο Πέτρος εξομολογείται τα συναισθήματα του στην Ασημίνα που ζητά από το Νικηφόρο να προχωρήσουν το διαζύγιο. Ο Λάμπρος μοιράζεται τα συναισθήματά του με την Ανθή. Η μέρα της απόφασης στη δίκη του Δούκα έφτασε και οι αδερφές Σταμίρη είναι εκεί για να την ακούσουν…

https://youtu.be/xbr4PQ8HToA

Διαβάστε επίσης

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Σασμός – Τι έκαναν οι Πρωταγωνιστές

Meta: Το Facebook αλλάζει όνομα και στο Twitter «γλεντάνε» τον Ζούκερμπεργκ

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Αυτή είναι η αλήθεια για το DNA που βρέθηκε πάνω στον Βολίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η επιστροφή του Μπάμπη τα αλλάζει όλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα