STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα – Αυτός είναι στο VAR

Παναθηναϊκός και ΟΦΗ κοντράρονται σήμερα στις 17:15 για την 8η αγωνιστική της Super League 1.
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα – Αυτός είναι στο VAR

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Κατάφερε να κάνει νίκη εκτός έδρας, έστω και αν αυτή ήταν στο Κύπελλο. Ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο Παναθηναϊκός είχε δύσκολη κλήρωση, εκτός με τον Ατρόμητο και παραμένει στη διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» έχουν σε πολύ καλή κατάσταση τον Καρλίτος, που με οκτώ γκολ είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και πέτυχε το γκολ της πρόκρισης στο Κύπελλο. Ο Ισπανός επιθετικός έχει μάλιστα επτά γκολ στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, αφού είχε χάσει έξι από τα οκτώ προηγούμενα επίσημα. Αριθμό πολύ μεγάλο, αν δει κανείς συνολικά την ιστορία τους.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Την Πέμπτη νίκησε στην Πρέβεζα και τον Αχέροντα Καναλακίου και προκρίθηκε στο Κύπελλο, αφού ενδιάμεσα παραχώρησε 0-0 στη Λαμία.

Την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΟΦΗ θα διευθύνει ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), έχοντας ως βοηθούς τους Κούλα (Ξάνθης) και Δημητριάδη (Καστοριάς).

4ος διαιτητής θα είναι ο Παπαπέτρου (Αθηνών).

Όσον αφορά το VAR, εκεί θα βρίσκεται ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας), ενώ AVAR θα είναι ο Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας).

Μάθετε σε ποιο κανάλι θα δείτε τον αγώνα και ποιος περιγράφει.

Η ιστορία
Νίκες Παναθηναϊκού: 54

Ισοπαλίες: 22
Νίκες ΟΦΗ: 12
Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό
Νίκες Παναθηναϊκού: 33

Ισοπαλίες: 7

Νίκες ΟΦΗ: 4

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα – Αυτός είναι στο VAR», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.