ΠΑΡΑFOOTBALL

Άρης: Ιτούρμπε μήπως είναι ώρα να εμφανιστείς;

Ο Άρης δεν έχει σταματήσει να προβληματίζεται με την κατάσταση του Χουάν Ιτούρμπε!
Άρης: Ιτούρμπε μήπως είναι ώρα να εμφανιστείς;

Ο Άρης… έσκασε πολλά για να φέρει τον Χουάν Ιτούρμπε στη Super League 1! Μεταγραφή αεροδρομίου, επιλογή 101% του προέδρου.

Όπως ο Ιντέγε, ο «χρυσοπληρωμένος» (ακόμη) Μήτρογλου κ.ο.κ. Μέχρι στιγμής μηδέν εις το πηλίκο στο γήπεδο μια και δεν σκοράρει ούτε από τα 11 βήματα όπως αποδείχθηκε με τον Παναιτωλικό την ίδια στιγμή που το ετήσιο κασέ του αγγίζει το 1 μύριο!

Και δεν είναι μόνο αυτό μια και ακόμη δεν έχει βγάλει 90λεπτο, κάνει 2-3 προπονήσεις με διαχείριση την εβδομάδα, ήταν τρομερά περίεργος στο κομμάτι της ανεύρεσης σπιτιού και η εν γένει καθημερινότητά του στο Νέο Ρύσιο δεν βγάζει την ταυτότητα του leader.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ήδη, ο manager του ενημερώθηκε να τον «ξυπνήσει» γιατί οι απαιτήσεις/προσδοκίες που έχει ο Άρης είναι τελείως δυσανάλογες με το αγωνιστικό mood του Ιτούρμπε…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ιτούρμπε μήπως είναι ώρα να εμφανιστείς;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.