ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατμόσφαιρα από τα παλιά στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (vid)

Δείτε video από τη Λεωφόρο και το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
Ατμόσφαιρα από τα παλιά στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (vid)

Αρκετούς φιλάθλους έχει προσελκύσει η κυριακάτικη αναμέτρηση ΠαναθηναϊκόςΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσέφερε πλούσιο θέαμα και έβαλε 13 γκολ στα προηγούμενα τρία παιχνίδια που έδωσε στη Λεωφόρο.

Παράλληλα, πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, που συνδυάστηκε με πρόκριση επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο.

Αρχικά η απόφαση της πρωτοβάθμιας μονομελούς πειθαρχικής επιτροπής της Super League για το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, ήταν να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Εν τέλει, οι «πράσινοι» δικαιώθηκαν μετά την έφεση που άσκησαν, με αποτέλεσμα να διαγραφεί η ποινή των δύο αγωνιστικών.

Τα εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ βγήκαν σε κυκλοφορία μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, καθώς μεσολάβησε και η αργία της 28ης Οκτωβρίου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι οι τιμές τους ξεκινούν από τα 5 ευρώ στα δύο «πέταλα» του γηπέδου της Λεωφόρου.

Περισσότεροι από 10.000 χιλιάδες θεατές βρίσκονται στις εξέδρες του «Απ. Νικολαΐδης» για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μία ακόμη εντός έδρας νίκη.

Η ατμόσφαιρα θυμίζει παλιά καλή Λεωφόρο, αν κρίνει κανείς από τη διάθεση που έχουν οι οπαδοί, οργανωμένοι και μη.

Μάλιστα ένας από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές της ομάδας, πάτησε το χορτάρι του «Απ. Νικολαΐδης» και έδωσε το σύνθημα για να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα.

Εξάλλου ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα αποχής από το γήπεδο λόγω πανδημίας, που οι φίλαθλοι αισθάνονταν την ανάγκη να βρεθούν στο γήπεδο, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Αντιλαμβάνεστε ότι σε περίπτωση νέας νίκης, οι εξέδρες θα γεμίσουν εκ νέου στο ντέρμπι της προσεχούς εβδομάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Δείτε χαρακτηριστικό video πριν από το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατμόσφαιρα από τα παλιά στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.