ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Η κλασική ατάκα του Μεταξά και ο Μπένερ

Όσα είπε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και ο τραυματισμός του Μπρένερ
ΠΑΣ Γιάννινα: Η κλασική ατάκα του Μεταξά και ο Μπένερ

Χωρίς νίκη για έβδομο συνεχόμενο ματς έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα με το 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Είχε τις φάσεις για το τρίποντο, αλλά θα μπορούσε και να έχει χάσει.

Το πρώτο πράγματα που είπε ο Ηρακλής Μεταξάς στην κάμερα της Nova μετά το σφύριγμα της λήξης ήταν ότι «μας είναι δύσκολο να βάλουμε δεύτερο γκολ. Δεν το έχουμε εύκολο αλλά μας βγήκε το πλάνο και γυρίσαμε σε μια πιο σφιγμένη τακτική».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στέκεται στη δυσκολία της ομάδας του να σκοράρει. Από την προετοιμασία το ανέφερε. Το ερώτημα είναι, γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι μετά από τόσους μήνες;

Από εκεί και πέρα, συμπλήρωσε για την εμφάνιση πως «με ικανοποιεί γιατί όταν χάνεις σκέφτεσαι διάφορα μετά από δύο ήττες. Τα παιδιά γύρισαν στο 100% και στο να ακολουθούν την τακτική. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο, όλα θα πάνε καλά».

Για τη χρησιμοποίηση του Οικονομόπουλου σχολίασε ότι «μπήκε γιατί υπήρχε ο Σίτο, που έβγαζε σέντρες από τα αριστερά και έκανε καλή δουλειά. Όπως και ο Μπρένερ, και οι δύο είναι επαγγελματίες, δουλεύουν, περιμένουν τη σειρά τους και σήμερα πήγαν πολύ καλά».

Παρεμπιπτόντως, ο Αργεντινός ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά φέτος, σκόραρε και στη φάση του γκολ τραυματίστηκε. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα φανεί το διάστημα της απουσίας του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Η κλασική ατάκα του Μεταξά και ο Μπένερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.