ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ορίστηκε διαιτητής ο γνώριμος Κουλμπάκοφ – Η παρουσία του στη Super League!

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε κρίσιμο ματς την Πέμπτη και η UEFA όρισε διαιτητή έναν γνωστό στα ελληνικά ποδοσφαιρικά πράγματα, τον Αλεξέι Κουλμπάκοφ.
Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ορίστηκε διαιτητής ο γνώριμος Κουλμπάκοφ – Η παρουσία του στη Super League!

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε από την UEFA να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Μια απόφαση που ξυπνά μνήμες που έχουν να κάνουν με την Super League. Γιατί ο Κουλμπάκοφ είναι γνώριμος των ελληνικών γηπέδων. Και θα διευθύνει μια κρίσιμη αναμέτρηση που έχει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Λευκορώσος διαιτητής σε ότι έχει να κάνει με την Ευρώπη και τις ελληνικές ομάδες, έχει δύο παρουσίες Στο Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 1-3 (3/11/2011) για το Europa League. Και στο ΑΕΚ-Μπάγερν 0-2 (23/10/2018) για το Champions League.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Γιατί ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τον έχει φέρει στην Ελλάδα για αγώνες πρωταθλήματος. Ήταν τα Άρης-ΑΕΚ 1-4 (5/7/2020), Άρης-ΑΕΚ 1-3 (11/4/2021), ΠΑΟΚ-Άρης 2-0 (9/5/2021). Παιχνίδια που ήταν για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μάλιστα έχει διευθύνει και παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας. Στο 0-0 με την Ρουμανία (7/9/2015) και στο 2-1 από την Ουγγαρία (11/9/2018). Το πρώτο ήταν για προκριματικά EURO και το δεύτερο για το
Nations League.

Σχετικά με το ματς που θα δώσουν την Πέμπτη οι Πειραιώτες, ο Κουλμπάκοφ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζουκ, Μασλιάνκο. Τέταρτος θα είναι ο Σίμουσικ. Στο VAR θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι με βοηθό τον συμπατριώτη του Φίλιπο Μέλι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ορίστηκε διαιτητής ο γνώριμος Κουλμπάκοφ – Η παρουσία του στη Super League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!