ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: Η απάντηση για τη συνεργασία με τον Τικίνιο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκπροσώπησε τους παίκτες κι έδωσε το στίγμα για πως βλέπει ο Ολυμπιακός το ματς με τον Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Ελ Αραμπί: Η απάντηση για τη συνεργασία με τον Τικίνιο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκπροσώπησε τους παίκτες αναφορικά με το κομβικό ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Μαροκινός δέχθηκε αρχικά ερώτημα για τη συνεργασία με τον Τικίνιο, για να απαντήσει:

«Όλα αυτά αφορούν τον προπονητή. Αυτός ξέρει καλύτερα. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα είναι πιο δυνατή όταν παίζει με δύο επιθετικούς. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι στις αποφάσεις του προπονητή, ώστε η ομάδα να είναι καλύτερη».

Στην συνέχεια του έγινε γνωστό πως αν σκοράρει κόντρα στην Άιντραχτ θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό. Για να δηλώσει: «Σήμερα το έμαθα. Δεν το ήξερα. Το πιο σημαντικό για τον επιθετικό είναι να σκοράρει. Όταν βάζω γκολ θέλω να συνοδεύεται με νίκη. Πιο σημαντικό είναι για μένα αύριο να κερδίσουμε και γιατί όχι να σκοράρω».

Σχετικά για το ποια διοργάνωση απολαμβάνει να σκοράρει, ο Ελ Αραμπί, τόνισε: «Δεν έχω προτίμηση. Μου αρέσει να σκοράρω σε όλες τις διοργανώσεις. Αύριο συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι. Με ενδεχόμενη νίκη θα είμαστε πρώτοι. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας».

Επίσης ο διεθνής επιθετικός ρωτήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του. Και αν το ματς με την Άιντραχτ θα παίξει ρόλο: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλο. Βλέπω όλα τα παιχνίδια ως σημαντικά. Αύριο πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετική εμφάνιση. Μας αξίζει να πάμε μακριά. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελ Αραμπί: Η απάντηση για τη συνεργασία με τον Τικίνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!