MEDIA

Σοφία Βόσσου: «Έφτασα 37 κιλά» – Συγκλονιστική συνέντευξη στο Πρωινό

Μετά από 2 χρόνια, η Σοφία Βόσσου πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και μίλησε για όλα τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν.
Σοφία Βόσσου: «Έφτασα 37 κιλά» – Συγκλονιστική συνέντευξη στο Πρωινό

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Η Σοφία Βόσσου βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και έδωσε την πρώτη της ζωντανή συνέντευξη στην τηλεόρασημετά από 2 χρόνια. Τα δύο αυτά χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για την γνωστή τραγουδίστρια καθώς πέρασε πολύ δύσκολα με την υγεία της. Όπως σημείωσε μάλιστα η ίδια, έφτασε να ζυγίζει μέχρι και 37 κιλά!

Στην εκπομπή η 59χρονη τραγουδιστρία βρέθηκε παρέα με ένα μπαστούνι το οποίο την βοηθάει στο περπάτημα ωστόσο φάνηκε ευδιάθετη, ανανεωμένη και πως έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα της.

Το σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι

Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν από ένα  χειρουργείο για μία διάνοιξη. Το χειρουργείο πήγε καλά, ωστόσο μετά από λίγες μέρες έκανε διάτρηση στο στομάχι. Γρήγορα έτσι ξαναπέρασε την πόρτα του χειρουργείου το οποίο επίσης πήγε καλά.

Τότε όμως, ένα από τα συρίγγια τα οποία της είχαν βάλει βγήκε με αποτέλεσμα για έναν χρόνο να προσπαθούν οι γιατροί να καταλάβουν τι γίνεται. «Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν.», δήλωσε η Σοφία Βόσσου.

Σημείωσε επίσης, ότι μπαινοέβγαινε συνεχώς στα νοσοκομεία. Παράλληλα όμως, η ίδια δεν το έβαζε κάτω και συνέχισε, όσο της επέτρεπε ο οργανισμός της, την ζωή της κανονικά. «Παραμονές Χριστουγέννων ήμουν 37-39 κιλά. Φώναξα του φίλους μου σπίτι μου και φάγαμε όλοι μαζί. Εγω δεν έφαγα βέβαια…», ανέφερε.

Η ατυχίες δεν σταμάτησαν για την Σοφία Βόσσου

Κάποια στιγμή διορθώθηκε το πρόβλημα με το συρίγγιο και η ίδια είχε αρχίσει να γίνεται καλά. Οι ατυχίες για την τραγουδίστρια όμως δεν σταμάτησαν εκεί…

«Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο», είπε η τραγουδίστρια.

Η Βόσσου τόνισε επίσης πως ήταν μόνη της στο σπίτι. Έτσι, αναγκάστηκε να συρθεί μέχρι το τηλέφωνο και να καλέσει η ίδια για βοήθεια. Όταν την πήραν πέρασε για άλλη μια φορά την πόρτα του χειρουργείου από το οποίο αναρρώνει μέχρι και σήμερα.

https://youtu.be/EAO4eFKigoo

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοφία Βόσσου: «Έφτασα 37 κιλά» – Συγκλονιστική συνέντευξη στο Πρωινό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα