ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Κουίνσι Έισι: Φτάνει στην Ελλάδα την Κυριακή για τον Ολυμπιακό

Ο Κουίνσι Έισι αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα και την Αθήνα το πρωί της Κυριακής 7/11.
Κουίνσι Έισι: Φτάνει στην Ελλάδα την Κυριακή για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί μεθαύριο Κυριακή ο Κουίνσι Έισι ο οποίος θέλει να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στον Ολυμπιακό.

Η πτήση του Κουίνσι Έισι θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος περίπου στις 8:20 το πρωί της Κυριακής 7/11. Ο Αμερικανός θα βρεθεί στην Αθήνα από το Ντάλας του Τέξας με ανταπόκριση μέσω Κωνσταντινούπολης.

Ο Αμερικανός σέντερ ύψους 2,01 μέτρων, έρχεται για να προσθέσει σκληράδα στην άμυνα και να βοηθήσει τον Μουσταφά Φαλ στην θέση 5 καθώς ο Χασάν Μάρτιν μέχρι στιγμής δεν δείχνει σε καλή κατάσταση.

Η απόκτηση του Κουίνσι Έισι εξέπληξε τον περισσότερο κόσμο. Αυτό διότι δεν είχε διαρρεύσει τίποτα από την πλευρά των «ερυθρέλευκων» οι οποίοι κινήθηκαν γρήγορα και «αθόρυβα» για την προσθήκη του.

Ο 31χρονος Αμερικανός, πραγματοποίησε μάλιστα τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο επίσημο σάιτ της ομάδας. Στις δηλώσεις του ο Έισι τόνισε πως είναι παίκτης που επικεντρώνεται στην άμυνα και ότι είναι διψασμένος για επιτυχίες.

Τόνισε επίσης πως είναι σημαντικό να ενσωματωθεί στην ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Αμερικανό σέντερ από την επόμενη εβδομάδα ο οποίος ωστόσο προέρχεται από αγωνιστική απραξία. Μένει να δούμε κατά πόσο θα τον επηρεάσει αυτό στην ενσωμάτωσή του.

https://youtu.be/4Jy34zguU3o

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουίνσι Έισι: Φτάνει στην Ελλάδα την Κυριακή για τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις