ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Τσάβι!

Νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι με κάθε επισημότητα ο Τσάβι.
Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Τσάβι!

Εποχή Τσάβι ξεκινάει από σήμερα για την Μπαρτσελόνα καθώς η ομάδα της Καταλονίας ανακοίνωσε και επίσημα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ως το νέο της προπονητή.

Οι Μπλαουγκράνα μέσα από τα social media τους, ανακοίνωσαν πως ο Τσάβι Ερνάντεθ θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο τους, με τον Ισπανό τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών που θα τον κρατήσει στη Βαρκελώνη τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Με αυτόν τον τρόπο, ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, που δοξάστηκε όσο λίγοι στην ομάδα, επιστρέφει μετά από έξι χρόνια, πλέον σε ένα νέο ρόλο, μετά το πέρασμα του από την τεχνική ηγεσία της Αλ Σαντ, την οποία αποχαιρέτησε με δάκρυα.

Ο Τσάβι αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο καθώς η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην 9η θέση της La Liga με μόλις 16 βαθμούς και 9 κάτω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ.

https://youtu.be/7yuEt7GzbiU

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Τσάβι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.