ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ Β: Αποκαλυπτήρια για τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο – Παίρνει θέση στα χαφ του Πάμπλο Γκαρσία

Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β και αναμένεται να πάρει θέση στα χαφ κόντρα στον Ολυμπιακό.
ΠΑΟΚ Β: Αποκαλυπτήρια για τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο – Παίρνει θέση στα χαφ του Πάμπλο Γκαρσία

Ο ΠΑΟΚ Β ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη του πρεμιέρα στη Super League 2 στις 15:00 κόντρα στην αντίστοιχη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, με τον κόσμο του Δικεφάλου να αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Αυτός που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των φιλάθλων πάνω του, είναι ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, με το νεαρό άσο των ασπρόμαυρων να αποτελεί ένα μεγάλο project για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 22χρονος από την Μπουρκίνα Φάσο, αναμένεται να πάρει θέση στα χαφ του Πάμπλο Γκαρσία στην σημερινή μεγάλη αναμέτρηση και να είναι αυτός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εικόνα της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ Β’.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βγήκε νικητής στο «κυνήγι θησαυρού» που έκανε το καλοκαίρι προκειμένου να εντοπίσει τον Ουεντραόγκο και να προλάβει να τον αποκτήσει τη στιγμή που πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι είχαν «σταμπάρει» το όνομα του.

Χαρακτηριστικό είναι το ενδιαφέρον που έδειξαν για την απόκτηση του, η Βαλένθια και η Χετάφε ενώ βρέθηκε και στο μπλοκάκι της  Γιουνγκ Μπόις και της Φράιμπουργκ.

Όλα αυτά για τον «μικρό Καντέ», όπως τον αποκαλούν στην πατρίδα του, με την οποία πρόσφατα έγραψε ακόμη μια ασίστ, στη νίκη της Μπουρκίνα Φάσο με 0-4 κόντρα στο Τζιμπουτί για τον 2ο γύρο του Group A των προκριματικών στη ζώνη της Αφρικής.

Με αυτόν τον τρόπο, ο νεαρός παίκτης πήρε την απαραίτητη ψυχολογία προκειμένου να πρωταγωνιστήσει από την αρχή της σεζόν στον ΠΑΟΚ Β, με σκοπό να ξεχωρίσει και να χτυπήσει την «πόρτα», της πρώτης ομάδας.

Κάτι τέτοιο έχει ως ξεκάθαρο στόχο αλλά και μέσω της καλής του πορείας  να κερδίζει με τον ΠΑΟΚ, κάτι που χαρακτηριστικά δήλωσε και ο ίδιος.

«Σκοπός μου είναι να… κερδίζω, μόνο να κερδίζω, Μ’ αρέσει να κερδίζω, δε θέλω να χάνω. Είμαι από τους παίκτες, που θέλουν μόνο τη νίκη», τόνισε ο Ουεντραόγκο που σήμερα ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί στο ασπρόμαυρο κοινό.

Διαβάστε επίσης, σε ποιο κανάλι θα δείτε τον αγώνα Ολυμπιακός B – ΠΑΟΚ Β.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ Β: Αποκαλυπτήρια για τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο – Παίρνει θέση στα χαφ του Πάμπλο Γκαρσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.