ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατηγορείται για δύο βιασμούς συμμαθητριών του και πηγαίνει κανονικά στο σχολείο

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η καταγγελία για βιασμό δύο ανήλικων μαθητριών από 16χρονο συμμαθητή τους, που πηγαίνει στο σχολείο κανονικά.
Κατηγορείται για δύο βιασμούς συμμαθητριών του και πηγαίνει κανονικά στο σχολείο

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Να θυμώσεις; Να ψάξεις για ευθύνες; Όπως και να ‘χει, 16χρονος μαθητής που έχει καταγγελθεί για βιασμό συνεχίζει να πηγαίνει στο σχολείο κανονικά!

Το τραγικό περιστατικό αφορά σε μαθητές σε λύκειο του δήμου Ευόσμου- Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη, με τις καταγγελίες να ανησυχούν ιδιαίτερα γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο 16χρονος εξακολουθεί να πηγαίνει στο σχολείο του, με την μία εκ των δύο κοριτσιών να καταγγέλλει τώρα ότι δέχεται μπούλινγκ από την παρέα του.

«Είμαι συντετριμμένη, έχω χάσει τον ύπνο μου και έχουν διαλυθεί οι ζωές μας. Κρατιέμαι όρθια μόνο και μόνο για να με βλέπει το παιδί μου δυνατή, για να παίρνει δύναμη και να αντέξει, αυτό το φρικτό που του έχει συμβεί. Την Τρίτη συνέβη το απίστευτο που με καταρράκωσε ακόμη χειρότερα. Με κάλεσε τηλεφωνικά ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κορδελιού, μου έκανε παράπονα πως δυσφημώ το σχολείο! Του απάντησα πως το πρόβλημά του είναι αν δυσφημώ το σχολείο, ή οι κατηγορίες για βιασμό μαθητριών του σχολείου από συμμαθητή τους;», είπε η μητέρα της 15χρονης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατηγορείται για δύο βιασμούς συμμαθητριών του και πηγαίνει κανονικά στο σχολείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.