ΣΤΙΒΟΣ

Ο δήμος Καρδίτσας τίμησε τους πρωταθλητές του!

Ο δήμος Καρδίτσας τίμησε τους πρωταθλητές που προέρχονται από την πόλη, ανάμεσά τους την 8η ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, τον κορυφαίο βαδιστή Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ και τον κορυφαίο άλτη Δημήτρη Τσιάμη.
Ο δήμος Καρδίτσας τίμησε τους πρωταθλητές του!

Η Καρδίτσα ήταν η… πρωταθλήτρια στον στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, έχοντας τέσσερις αθλητές και αθλήτριες στην Εθνική Ομάδα!

Από την περιοχή προέρχονται η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η πρωταθλήτρια του βάδην, που πήρε την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 20χλμ., ο κορυφαίος βαδιστής Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο καλύτερος τριπλουνίστας των τελευταίων ετών Δημήτρης Τσιάμης και τη εξίσου καλή βαδίστρια Πένυ Τσινοπούλου.  

Επίσης, είχε και έναν ολυμπιονίκη, τον Σωτήρη Γκαραγκάνη, που ήταν συνοδός του Θανάση Γκαβέλα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Τόκιο.

Στα πλαίσια αυτά ο δήμος Καρδίτσας τίμησε τους πρωταθλητές του, σε μια εκδήλωση βράβευσης που έγινε την Κυριακή στο Παυσίλυπο, με λίγο κόσμο, λόγω των υγειονομικών μέτρων.

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο δήμος Καρδίτσας τίμησε τους πρωταθλητές του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.