ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπινελίκια οπαδών σε παίκτες

Διάφορα γαλλικά άκουσαν οι ποδοσφαιριστές από τον κόσμο μετά την ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: Μπινελίκια οπαδών σε παίκτες

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον ΠΑΟΚ με 1-3 στη Λεωφόρο και έδωσε έτσι συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα. Κάπως έτσι εξηγείται και η βαθμολογική του συγκομιδή.

Μετά από 9 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 8η θέση στη βαθμολογία της Super League. Ισοβαθμεί με τον Άρη, που κουβαλάει το -6, και είναι πίσω από ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ.

Είναι λογικό στις τάξεις του κόσμου να υπάρχει δυσαρέσκεια. Βλέπει ότι αυτή η νέα προσπάθεια δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς. Οι προσδοκίες του 4-0 της πρεμιέρας σταδιακά ξεφτίζουν.

Έτσι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που περίμεναν τους ποδοσφαιριστές να μπουν στα αποδυτήρια. Τα γαλλικά που ακούστηκαν δεν ήταν λίγα.

Ρε «μ@λ@κισμενα Παναθηναϊκός είναι ρε» μία από τις ατάκες που ειπώθηκε από τους φίλους του «τριφυλλιού» προς τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Διαφορετική ήταν η αντιμετώπιση προς τον Σέρβο τεχνικό. Κάποιοι τον χειροκρότησαν εκείνον, άλλοι έλεγαν τα δικά τους.  Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, αποδοκιμάστηκαν ενδεχομένως γιατί ο κόσμος περιμένει περισσότερα από εκείνους.

Παρεμπιπτόντως, δηλώσεις έκανε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια και μεταξύ άλλων ζήτησε συγγνώμη. Συγκεκριμένα είπε ότι «δωρίζουμε γκολ στον αντίπαλο και δεν μετατρέπουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Προσπαθήσαμε να το πετύχουμε, κάναμε φάσεις, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο. Ήταν εξαιρετικοί, γέμισαν τη Λεωφόρο. Ήταν η δεύτερη φορά που δεν τους δίνουμε την ικανοποίηση της νίκης. Τους ζητάω ξανά συγγνώμη και τους λέω ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιωνόμαστε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Μπινελίκια οπαδών σε παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.