MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για την Μυρτάλη – Σε κίνδυνο η ζωή της!

Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον εφιάλτη της Μυρτάλης να επιστρέφει!
Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για την Μυρτάλη – Σε κίνδυνο η ζωή της!

Η Γη της Ελιάς, συνεχίζει να συγκλονίζει μετά τον τραυματισμό της Χάιδως, που φέρνει νέο κύκλο αίματος και αναμένεται να απογειώσει τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Το σίριαλ του Mega όμως ετοιμάζεται για μεγαλύτερες ανατροπές, τις οποίες αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο πρωταγωνιστής της σειράς Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται τον εμμονικό Αλέξη που απήγαγε την Μυρτάλη, αποκάλυψε όλες τις κινήσεις του αναφορικά με το μέλλον και την αποχώρηση του από την ψυχιατρικά κλινική στην οποία νοσηλεύεται.

Όπως αποκάλυψε, θα επιστρέψει στη Μάνη και θα ξανασυναντηθεί με την Μυρτάλη, κάτι που θα της φέρει πανικό και θα την φτάσει να σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία!

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για την Μυρτάλη - Σε κίνδυνο η ζωή της!

«Θα φτάσει σε άσχημο σημείο. Από τη φρίκη που βιώνει, μπορεί να φτάσει ακόμα και στην αυτοκτονία. Πάντως δεν νομίζω να την απαγάγει ξανά, με άλλο τρόπο θα βρίσκεται δίπλα της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον κλείσουν μέσα για πάντα αν και ο ίδιος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη Μυρτάλη, άρα όταν θα συνειδητοποιήσει ότι οι δυο τους δεν μπορούν να είναι μαζί, μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του.

Τέλος, αποκάλυψε πως αυτή η σκηνή θα αργήσει να παιχτεί καθώς προέχει να βγει από την ψυχιατρική ο Αλέξης, που θα δει ένα νέο πρόσωπο να μπαίνει στη ζωή του.

Είναι ικανό όμως να τον κρατήσει μακριά από την Μυρτάλη;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για την Μυρτάλη – Σε κίνδυνο η ζωή της!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα