ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Αποθέωση για Τσάβι – «Είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο – Ζήτω η Καταλονία» (vids)

Την αποθέωση γνώρισε από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα κατά την παρουσίαση του, ο Τσάβι Ερνάντεθ.
Μπαρτσελόνα: Αποθέωση για Τσάβι – «Είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο – Ζήτω η Καταλονία» (vids)

Σε κλίμα αποθέωσης έγινε η παρουσίαση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «Μπλαουγκράνα» και να σκορπά τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα φρόντισε να «εξαφανίσει» τα εισιτήρια για την παρουσίαση του Τσάβι και περισσότεροι από 25.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Καμπ Νου για να υποδεχθούν τον θρύλο της ομάδας πίσω στο σπίτι του, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια.

Ο ίδιος υπέγραψε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2023 υπό την παρουσία του Λαπόρτα και με τις ιαχές του κόσμου να τον ξεσηκώνουν.

Μάλιστα, λίγο μετά τις υπογραφές πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της Μπάρτσα, τονίζοντας πως είναι ο καλύτερος σύλλογος του κόσμου.

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να κλάψω. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο και στους οπαδούς. Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και θα δουλέψουμε για να κατακτήσουμε τίτλους.

Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Καταλονία», είπε ο Τσάβι Ερνάντεθ στα πρώτα του λόγια ως προπονητής της ομάδας της Καταλονίας.

«Θέλω να πω στους οπαδούς να υποστηρίζουν την ομάδα, τους χρειαζόμαστε. Ο σύλλογος περνά δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε τη Μπαρτσελόνα», σημείωσε ακόμη, δίνοντας σύνθημα αντεπίθεσης.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο Καμπ Νου, ανάμεσα στις χιλιάδες κόσμου, βρέθηκε και ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

https://youtu.be/C6L0aj3kQJc

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα: Αποθέωση για Τσάβι – «Είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο – Ζήτω η Καταλονία» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.