ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Ηρακλής: «Τέλος» ο Τέρνερ – Γιατί ζήτησε να αποχωρήσει

Ο Ηρακλής και ο Έλστον Τέρνερ Τζούνιορ έλυσαν την μεταξύ τους συνεργασία. Καθώς ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για να επιστρέψει στις ΗΠΑ, δίπλα στην γυναίκα του και τα νεογέννητα παιδιά του.
Ηρακλής: «Τέλος» ο Τέρνερ – Γιατί ζήτησε να αποχωρήσει

Ο Ηρακλής και ο Έλστον Τέρνερ Τζ. θα βαδίσουν σε διαφορετικούς δρόμους όπως έγινε και επίσημα γνωστό από τον «Ημίθεο».

Ο παίκτης δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοση του ως τώρα, οπότε έτσι και αλλιώς μάλλον δεν θα συνέχιζε στην ομάδα. Ο Στέργιος Κουφός που και αυτός αποτέλεσε παρελθόν δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου άλλωστε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο ματς για την Basket League.

Εκεί που επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι. Ηρακλής- Απόλλων Πάτρας 81-82: Με ήρωα το παιδί της πόλης!, όπως είχε γράψει σχετικά το Sportime.

Όμως ήρθε και το αίτημα του ίδιου του Έλστον Τέρνερ Τζ, να αποχωρήσει από τον Ηρακλή και να επιστρέψει πίσω στις ΗΠΑ. Ώστε να βρεθεί δίπλα στην γυναίκα του και τα νεογέννητα παιδιά του.

Η «Κυανόλευκη» ΚΑΕ, αποδέχθηκε τους λόγους για τους οποίους ήθελε να φύγει και έλυσε και την συνεργασία μαζί του.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Elston Turner Jr. ζήτησε από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ να αποχωρήσει από την ομάδα μας και να επιστρέψει στις Η.Π.Α., προκειμένου να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του και τα νεογέννητα παιδιά του. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατανοεί τους λόγους αυτής της απόφασής του και επέτρεψε στον παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ευχόμαστε στον Elston Turner Jr. και στην οικογένειά του τα καλύτερα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: «Τέλος» ο Τέρνερ – Γιατί ζήτησε να αποχωρήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.