ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Αυτή την ενδεκάδα επέλεξε ο Φαν’τ Σχιπ με την Ισπανία

Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσεται η Εθνική Ελλάδας στο ματς με την Ισπανία
Εθνική Ελλάδας: Αυτή την ενδεκάδα επέλεξε ο Φαν’τ Σχιπ με την Ισπανία

Το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2022 παίζει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ισπανία στο ΟΑΚΑ (21:45, Cosmote Sport 1, Open TV και Live από το Sportime).

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ πάει σε επιλογές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αναμενόμενες. Η Εθνική Ελλάδας δεν θα έχει εκπλήξεις, ενώ για ένα ακόμη ματς θα ακολουθηθεί η συνταγή με την τριάδα στην άμυνα.

Αυτό που μπορεί κανείς να σχολιάσει σε πρώτη φάση είναι πως ο Τσιμίκας θα ξεκινήσει ως τρίτος στόπερ και την αριστερή πλευρά θα πάρει ο Γιαννούλης. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ θα είναι στην τριάδα μαζί με τους Τζαβέλλα και Γούτα. Παρεμπιπτόντως, ο τελευταίος κάνει ντεμπούτο με τη «γαλανόλευκη». Αυτή είναι μία επιβράβευση για τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην Τουρκία με τη φανέλα της Σίβασπορ.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Ανδρούτσος, ενώ η τριάδα των χαφ αποτελείται από τους Μπουχαλάκη, Σιώπη και Μάνταλο. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα καλύψει, όπως αναμενόταν, το κενό του Μπακασέτα. Τέλος, για ένα ακόμη ματς μπροστά επιλέχθηκαν οι Μασούρας και Παυλίδης.

Από την άλλη πλευρά, η Ισπανία παρατάσσεται με 4-3-3. Στην κορυφή ο Μοράτα και δίπλα του οι Σαράμπια και Ντε Τομάς. Στον πάγκο βρίσκεται ο Ντίαθ, που ήταν αμφίβολος.

Οι ενδεκάδες:

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γούτας, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μάνταλος, Μασούρας, Παυλίδης.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Ίνιγκο Μαρτίνεθ, Λαπόρτ, Γκαγιά, Γκάβι, Ρόδρι, Κόκε, Ντε Τομάς, Μοράτα, Σαράμπια.

 

Οι πάγκοι:

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Σάλιακας, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Τζόλης, Κυριακόπουλος, Πέλκας, Λημνιός, Βρουσάι, Μήτογλου.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Καρβαχάλ, Ίνιγκο Μαρτίνεθ, Λαπόρτ, Γκαγιά, Γκάβι, Ρόδρι, Κόκε, Ντε Τομάς, Μοράτα, Σαράμπια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Αυτή την ενδεκάδα επέλεξε ο Φαν’τ Σχιπ με την Ισπανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.