ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πού ψάχνει ενίσχυση εν όψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου

Ανοίγουμε το φάκελο μεταγραφές και εντοπίζουμε πού πρέπει ο Παναθηναϊκός να στοχεύσει εν όψει των μεταγραφών στο χειμερινό παζάρι.
Παναθηναϊκός: Πού ψάχνει ενίσχυση εν όψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός, όπως «φωνάζει» αγωνιστικά στη Super League 1, χρειάζεται ενίσχυση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το ξέρει πρώτος.

Τον έπιασε η νοσταλγία; Είχε παραπάνω ελεύθερο χρόνο ελέω της διακοπής και είπε να θυμηθεί τα (όχι και τόσο) παλιά; Θέλησε να στείλει μήνυμα «εδώ είμαι» στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού; Μία φουλ «πράσινη» ανάρτηση του Σεχ Νιάς προκάλεσε αντιδράσεις. Με προεκτάσεις.  Υπάρχουν λόγοι που θα «κούμπωνε» στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Άλλωστε ο Σενεγαλέζος, που πέρασε πέρυσι ως δανεικός στο «τριφύλλι», αγωνίζεται σε μια θέση που δεδομένα θα αποκτηθεί παίκτης τον Γενάρη: 6άρι. Και στη Λιλ, στην οποία έχει επιστρέψει, οι συμμετοχές του είναι λιγοστές. Στη σφαίρα της θεωρίας όλο αυτό βέβαια, καθώς ακόμα δεν υπάρχει το παραμικρό απτό σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αρχίσει να δραστηριοποιείται

Πρέπει περισσότερο να κρατήσουμε πως στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται έντονα εν όψει του χειμερινού παζαριού. Και θα ακουστούν κι άλλα ονόματα στο εγγύς μέλλον. Να, κυκλοφόρησε και αυτό του Κωστάκη Αρτυματά της Ανόρθωσης (ο αδερφός του, Παναγιώτης παρεμπιπτόντως, αγωνίζεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κηφισιά). Το οποίο πάντως δεν επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του Sportime στην Κύπρο.

Το τοπίο, εννοείται, δεν είναι 100% ξεκάθαρο και δεν θα είναι μέχρι να φανεί ποιοι και αν θα αποχωρήσουν αυτοί που έχουν καταταχθεί ως ανεπιθύμητοι. Αλλά η ενίσχυση στο κέντρο είναι το Νο1 στην ιεραρχία των «θέλω». Και όχι μόνο με έναν παίκτη. Και ένα 8άρι μόνο… κακό δεν θα έκανε.

Οι αποχωρήσεις ορίζουν τις αφίξεις

Ο χώρος του κέντρου δεν λένε τυχαία πως είναι η ραχοκοκαλιά μιας ομάδας και οι Ρούμπεν Πέρεθ, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος χρειάζονται στήριξη και ανάσες. Από εκεί και πέρα, θα γίνει «ξεψάχνισμα» και για αριστερό μπακ, ενώ σε εξτρέμ και φορ δεν υπάρχει πρόβλεψη, παρά μόνο τσεκαρίσματα. Εδώ κι αν όλα εξαρτώνται από το αν προκύψει αποχώρηση ή αποχωρήσεις.

Μία ή άλλη, τα ως τώρα δείγματα κατέδειξαν πως ο σχεδιασμός του καλοκαιριού είχε ελλείψεις. Επίσης, πως ποτέ δεν είναι καλή ιδέα να τρέχεις τελευταία στιγμή για να κάνεις μεταγραφές. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και ο Παναθηναϊκός οφείλει να δείξει πως έμαθε από τα λάθη του.

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Πού ψάχνει ενίσχυση εν όψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.