ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση και ομιλίες υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας στο Πάρκο Ελευθερίας το Σάββατο 13/11

Απτόητοι συνεχίζουν οι υγειονομικοί τον αγώνα τους για δικαίωση στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Συγκέντρωση και ομιλίες  υγειονομικών κατά  της υποχρεωτικότητας στο Πάρκο Ελευθερίας το Σάββατο 13/11

O υποχρεωτικός εμβολιασμός διατηρείται από την Κυβέρνηση κι έτσι οι υγειονομικοί υπάλληλοι ανήγγειλαν νέα συνάντηση στο Πάρκο Ελευθερίας, αυτή τη φορά το Σάββατο (13/11) και ώρα 16:00. Αυτό την ώρα που την Παρασκευή έγινε Πορεία υγειονομικών και στο Υπουργείο Υγείας.

Ο αγώνας συνεχίζεται λοιπόν από τους υγειονομικούς και όχι μόνο, καθώς στο πλευρό τους στέκονται και υπάλληλοι από άλλους κλάδους στους οποίες επίσης επιβάλλεται να κάνουν το εμβόλιο.

Στόχος είναι το δικαίωμα στην επιλογή για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 και όχι στην επιβολή του με το… ζόρι.

Αναλυτικότερα τα αιτήματά τους είναι «Όχι στην υποχρεωτικότητα, στο Green Pass, στους διαχωρισμούς, στις αναστολές, στην ιδιωτικοποίηση και στη διάλυση της Δημόσιας Υγείας»

Υγειονομικοί: Οι ομιλητές

Όπως ανακοινώθηκε ομιλητές στην συγκέντρωση θα είναι οι:

Αργύρης Νταλιάνης Καρδιολόγος. Απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδακτορική διατριβή στη μηχανική υποβοήθηση της καρδιάς στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εξειδίκευση στην Επεμβατική Καρδιολογία στο Νοσοκομείο Ααλστ στο Βέλγιο, Επιστημονικός Συνεργάτης και Πανεπιστημιακός Υπότροφος της Θεραπευτικής Κλινικής και της 3ης Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Consultant (Επιμελητής) Καρδιολογίας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο St Georges NHS Trust στο Λονδίνο, Επιμελητής Α’ Καρδιολογίας στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, Υπεύθυνος Μονάδας Καρδιακής Ανεπάρκειας στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Εκλεχθείς Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

O έτερος εκ των ομιλητών Δημήτρης Μπελαντής είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1964. Στο επάγγελμα έίναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και μάλιστα διαθέτει τον τίτλο σπουδών του διδάκτωρα συνταγματικού δικαίου.

Δικηγορεί από το 1988. Έχει μετάσχει σε δίκες σε όλα τα πεδία του δικαίου, με ιδιαίτερη ειδίκευση στο δημόσιο, συνταγματικό και διοικητικό δίκαιο. Δικηγορεί συστηματικά στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο Επικρατείας, με ευρεία πείρα σε περιβαλλοντικές υποθέσεις, υπαλληλικές υποθέσεις και υποθέσεις προστασίας της δημόσιας περιουσίας.

Έχει ασχοληθεί συστηματικά με ζητήματα προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ξεκινώντας ήδη από την διδακτορική διατριβή του («Αντιτρομοκρατική νομοθεσία και αρχή του κράτους δικαίου», Δίκαιο και Οικονομία, 1998).

Νέα συνάντηση στο Πάρκο Ελευθερίας ανήγγειλαν (Σάββατο 13/11 και ώρα 16:00) οι υγειονομικοί υπάλληλοι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκέντρωση και ομιλίες υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας στο Πάρκο Ελευθερίας το Σάββατο 13/11», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.