ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Αυγενάκης σε ΕΠΟ: «Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος»

Δεν άφησε αναπάντητη, την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΕΠΟ, ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Αυγενάκης σε ΕΠΟ: «Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος»

Κόντρα επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη! Το Υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε με δελτίο τύπου στην ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η κόντρα Πολιτείας και ΕΠΟ συνεχίζεται και είναι δεδομένο οτι θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Με αφορμή την επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου, Αυγενάκης και Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκονται κυριολεκτικά στα… χαρακώματα!

Δελτίο Τύπου από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, μετά την ανακοίνωση – επίθεση της ΕΠΟ στον Λευτέρη Αυγενάκη, στο οποίο αναφέρονται «επαναλαμβανόμενες επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA και της UEFA, για την κατάσταση ανωμαλίας και όσα διαμείβονται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε παράλληλα συνεχείς επικοινωνίες με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την αντιεγκληματική πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου, σχετικά με την πορεία των ενδελεχών ερευνών της υπόθεσης εκφοβισμού του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων -μέσω της καταστροφής του αυτοκινήτου του- και τη συνακόλουθη παραίτησή του από μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Όσο για την υβριστική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, το Υφυπουργείο τονίζει οτι «πρόκειται για ένα ακόμα αυτογκόλ, που απλώς επιβεβαιώνει εμφατικά το κλίμα σήψης εντός της ΕΠΟ, από την οποία σπεύδουν να απομακρυνθούν, παραιτούμενοι, οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυγενάκης σε ΕΠΟ: «Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!