ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (13/11): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ανεπαρκής ο Τζον Φαν’τ Σχιπ για την Εθνική Ελλάδας

Διαβάστε στο e-Sportime (13/11) για τον Φαν'τ Σχιπ τους λόγους που δεν έχει προσφέρει στην Εθνικής Ελλάδας τα δύο χρόνια που είναι στον πάγκο της.
e-Sportime (13/11): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ανεπαρκής ο Τζον Φαν’τ Σχιπ για την Εθνική Ελλάδας

e-Sportime (13/11): Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ θέλει να συνεχίσει στην Εθνική Ελλάδας, η ΕΠΟ το συζητάει αλλά είναι ανεπαρκείς για να παραμείνει στην θέση του.

e-Sportime (13/11): Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έθελξε με τις εμφανίσεις του, στα δύο χρόνια παρουσίας του Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο. Δεν είχε αγωνιστική ταυτότητα. Δεν φτιάχτηκε κορμός και γενικότερα ήταν ομάδα μιας χρήσης. Δηλαδή για τα εκάστοτε ματς.

Διαβάστε στην ηλεκτρονική εφημερίδα για ποιο λόγο δεν πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, όπως σκέφτεται η ΕΠΟ.

Στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το γεγονός πως δεν έπαιξαν άμυνα. Κι έτσι παραμένουν χωρίς νίκη στη Euroleague.

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για το σχολείο και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Τρομερό το δισέλιδο στον Παρασκηνίων. Θέματα που ενοχλούν τις ομάδες και δεν θέλουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Διαβάστε τα θέματα που θα συζητηθούν έντονα το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο ετοιμάζεται για κινήσεις στην Σκανδιβανία. Φέρεται να μιλάει με στόπερ που αγωνίζεται στη Σουηδία. Παράλληλα έχει στοχεύσει και στον Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Κοντά μας στην 1η μας σελίδα και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Ο Παναθηναϊκός είχε νέα από τον Κουρμπέλη. Γυρίζει την Κυριακή στο Κορωπί και δείχνει να είναι καλύτερα. Η πορεία του θα δείξει αν θα πάει για έναν ή για δύο χαφ τον Ιανουάριο.

Η ΑΕΚ και οι Αραούχο, Τσούμπερ

Η ΑΕΚ έχει πέσει πάνω στους Τσούμπερ, Αραούχο. Δύο βασικά της γρανάζια έχουν θέματα τραυματισμών. Και θα κάνουν τα πάντα να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ εστιάζει στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί. Οκτώ αγώνες σε ένα μήνα όπου θα κρίνουν πολλά.

Παρέα μας η BENOSTAN με την μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο.

Ο ΧΟΣΕ έχει βγάλει εξαιρετικά σημεία στις στοιχηματικές του προβλέψεις. Ενώ η σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο τα έχει όλα.

Διαβάστε και την ιστορία του Μαραθωνίου της Αθήνας που την Κυριακή θα διεξαχθεί για ένα ακόμα έτος.

Κατεβάστε την e-Sportime 13-11-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Διαβάστε επίσης

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «e-Sportime (13/11): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ανεπαρκής ο Τζον Φαν’τ Σχιπ για την Εθνική Ελλάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.