ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: «Ζημιά» ο Ιωαννίδης – Έτσι επιστρέφει ο Σένκεφελντ

Έντονη είναι πλέον η ανησυχία στον Παναθηναϊκό με τους φόβους για θλάση του Φώτη Ιωαννίδη. Βήμα επιστροφής για τον Μπαρτ Σένκεφελντ.
Παναθηναϊκός: «Ζημιά» ο Ιωαννίδης – Έτσι επιστρέφει ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Φώτης Ιωαννίδης και Μπαρτ Σένκεφελντ μπορεί να πει κανείς πως έχουν βίαιους αντίθετους σχετικά με την κατάστασή τους.

Κι αυτό διότι από τη μία ο 21χρονος επιθετικός αποκόμισε τραυματισμό στο ματς της Εθνικής Νέων με την Λευκορωσία και θα κάνει μαγνητική. Πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγου εκφράζουν φόβους για θλάση που θα τον κρατήσει εκτός από το ματς κόντρα στην Λαμία (22/11).

Από την άλλη, ο Ολλανδός αμυντικός είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον προετοιμάζει για το παιχνίδι στη Λαμία και για να ενσωματωθεί πλήρως στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αυριανό αγώνα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός Β’ με την ΑΕΚ Β’ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Φυσικά η καλή κατάσταση του χόρτου παίζει το ρόλο της για την συγκεκριμένη επιλογή.

Κατά τα άλλα, Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αγιούμπ και Ενμπακοτό θα προπονηθούν σήμερα (13/11) το μεσημέρι με τον ΠΑΟ ‘Β και θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: «Ζημιά» ο Ιωαννίδης – Έτσι επιστρέφει ο Σένκεφελντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.