SPORTIME BET

Η Basket League με ενισχυμένες αποδόσεις και novi specials

Με τρεις άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.
Η Basket League με ενισχυμένες αποδόσεις και novi specials

Basket League: Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (20:00). Οι αήττητοι έως τώρα στα εγχώρια δρώμενα «ερυθρόλευκοι», έρχονται από απαιτητικό ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη και αναμένεται το ροτέισον ν’ ανοίξει από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι πρωτοπόροι της λίγκας είναι άκρως εντυπωσιακοί στην εκκίνηση, με τα νούμερά τους να προκαλούν δέος: 101,6 πόντοι, 35,6 ριμπάουντ, 23,4 ασίστ. Οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν στο Φάληρο με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από το διπλό στην Τσεχία για το Champions League (75-71 τη Νίμπουργκ).

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1 (-20,5):1.92 2 (+20,5):1.82

Το απόγευμα, υπάρχει ντέρμπι στην συμπρωτεύουσα, Άρης-Ηρακλής (17:00). Οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση έπειτα από ένα κακό σερί, διαλύοντας τον Προμηθέα (82-62), ξεκολλώντας από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα ενισχύθηκαν σημαντικά στην περιφέρεια, καθώς υπέγραψαν τον διεθνή Σλοβένο γκαρντ Γιάκα Kλόμπουτσαρ. Ο «Γηραιός» θα εμφανιστεί με νέο προπονητή, τον Κώστα Μέξα και ψυχολογικό ντεσαβαντάζ έπειτα από την αφαίρεση 3 βαθμών.

Άρης – Ηρακλής 1 (-5,5):1.85 2 (+5,5):1.89

Στην Θεσσαλία, η Λάρισα υποδέχεται το Περιστέρι (17:00), με στόχο να πάρει την πρώτη νίκη της ιστορίας της κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου πήρε μόλις ένα «ροζ φύλλο» αγώνα φέτος (1-4), εμφανίζοντας πρόβλημα στο σκοράρισμα. Μάλιστα, γι’ αυτό τον λόγο επανήλθε στον σύλλογο ο Νώντας Παναντωνίου (γκαρντ). Το Περιστέρι παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Ενδεικτικό αυτού, το γεγονός ότι εντός έδρας μετράει 3/3 ήττες, ενώ εκτός 2/2 νίκες!

Λάρισα – Περιστέρι 1 (+4,5):1.85 2 (-4,5):1.89

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η ελληνική Basket League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Basket League με ενισχυμένες αποδόσεις και novi specials», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.